Generator Hostel Dublin (B)

Generator Hostel Dublin
Generator Hostel i Dublin, er et stort og nyt hostel, som slog dørene op i sommeren 2011. Dette hostel er beliggende lidt nord for Liffy floden, i et beboelsesområde, og ligger ved siden af Jameson Distillery.

På dette nye hostel indkvarteres I, i enkle og pæne 4-8 sengs-værelser med køjesenge. Under hver køjeseng er der en boks til opbevaring, og værelserne er med bad/toilet. Sengelinned er inkluderet, men I skal selv medbringe håndklæder.

The Generator har en stor reception, hvor det er muligt at tilkøbe sig mindre retter såsom hot dogs, pizza og drikkevarer. Der er store og flotte fællesområder i moderne stil, hvor det er muligt at sidde i sofagrupper, spille pool, en bar samt et lille dansegulv, hvor der jævnligt er live musik. I alle fællesområderne er der mulighed for WiFi, og det er muligt at lukke nogle af fælles områderne af, hvis gruppen har brug for at samles.

I kælderen forefindes der desuden nogle lokaler med lærred og projektor, som bl.a. kan bruges til at vise film på. I kælderen findes der også skabe med elektronisk kode, som man kan benytte mod betaling, samt man må gøre brug af køkkenfaciliteterne – dog skal der bookes tid i forvejen. Der forefindes desuden et mindre antal værelser, som er handicap venlige.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejsen til Dublin
Kontakt KILROY
Kontakt