Isaac's Hostel (C)

Isaac's Hostel
Isaacs Hostel er en af de mest populære hostels for grupper. Dette hostel er Dublins ældste vandrehjem, og er beliggende ca. 5 minutters gang fra O´Connel Street.

 Dette hostel er et godt indkvarteringssted, med en god irsk atmosfære. I vil her blive indkvarteret i simple 6-10 sengs-værelser, som fremstår lyse og rummelige med køjesenge. Sengelinned er inkluderet i prisen, men I skal selv medbringe håndklæder. Bad og toilet faciliteterne findes på gangen, hvor der er opdelt i dreng/ pige afdelinger, og fremstår pæne og rene.

Dette hostel er populær for sine gode og pæne fælles faciliteter. I stueplan er der et stort receptionsområde, som er udformet som en gammel vinkælder – langeborde og bænke. Ved siden af receptionen ligger der en hyggelig lille gårdhave, hvor der vil blive tændt op i grillen i perioden marts til oktober, hvis vejret tillader det. I kælderniveau findes der flere fælles rum med bla. automater, sofaer, pool spil, vaskerum osv. Der serveres kontinental morgenmad. Desuden er der køkken til fri afbenyttelse.

BEMÆRK! Ved ankomsten opkræves et sikkerhedsdepositum på € 300,- (pr. kreditkort) for gruppen. Beløbet vil blive tilbagebetalt ved afrejsen såfremt, der ikke er sket skader på værelserne.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejsen til Dublin
Kontakt KILROY
Kontakt