Jacobs Inn (B)

Privat værelse på Jacobs Inn
Jacobs Inn Hostel, er et stort og moderne vandrehjem i Dublin. Det har en central belligenhed, tæt ved den centrale busstation og få minutters gang fra O´Connell Street.

På dette hostel indkvarteres I, i 8-10 sengs-værelser som er rummelige og af enkel standard. Værelserne har eget bad/toilet, og der er højt til loftet med enten træ eller linoleumsgulv. Sengelinned er inkluderet, men I skal selv medbringe håndklæde. Ekstra bad og toiletter forefindes på gangen.

Vandrehjemmet har flotte fællesfaciliteter, og der er et stort opholdsrum i forbindelse med receptionen. Dette opholdsrum bruges også som morgenmadslokale, hvor der serveres kontinental morgenmad. Der er desuden et fint køkken på stedet, hvor man har mulighed for at tilberede sin egen mad.

I alle fælles arealerne er der WiFi, og der er et Tv/spil lokale med projektor, hvor man har mulighed for at se dvd, som kan lånes i receptionen.

BEMÆRK! Ved ankomsten opkræves et sikkerhedsdepositum på € 300,- (pr. kreditkort) for gruppen. Beløbet vil blive tilbagebetalt ved afrejsen såfremt, der ikke er sket skader på værelserne.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejsen til Dublin
Kontakt KILROY
Kontakt