Italien

Kolloseum i Rom, et højdepunkt på studieturen til Italien
 

Studietur til Italien - kunst, middelhavssol, natur og mad

Billig studietur til Italien. Italien er et opbevaringssted af sensoriske fornøjelser. Landet har alt fra kunst til mad, fra en fantastisk og varieret natur, til flamboyant mode - Italien har det hele. Italien er også det land der bragte os "Slow Food", hvor der er fokus på friske råvarer og traditionel madlavning. Og hvad der startede som en lokal italiensk protest mod fastfood, er nu blevet en verdensomspændende bevægelse. Uanset hvad jeres faglige indgangsvinkel til jeres studietur skal være, så rummer Italien det.

KILROY arrangerer studieture til alle byer i Italien fx:

Vi arrangerer og skræddersyer studieture til alle byer i Italien. Kontakt os og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studietur til Italien.

Oplevelser på en studietur til Italien

Italien har flere Unesco World Heritage sites end noget andet land på jorden. Dens store Città d'Arte (byer af kunst), som RomMilano og Firenze, har tiltrukket mange besøgende i århundreder, og med god grund. Til tider synes det som om, at Italien hviler på dets kunstneriske laurbær. Dette er dog ikke helt sandt.

Milano, italiens finansielle centrum, har skabt en af Europas største og mest moderne messer og planlægger en stor boligudvikling, CityLife kompleks, i hjertet af byen.

Udenfor Italiens storbyer

Sideløbende med Italiens kunstskatte, vil I finde masser at holde jer beskæftiget med. De mange smukke italienske storbyer bliver man aldrig træt af. Og ønsker man alligevel variation, er der masser af muligheder for at tage på ture ud af byen, og lade sig omfavne af den smukke natur og de enorme bjerge. Vi kan fx hjælpe jer med at arrangere guidede vandreture, kajakture og cykelture udenfor Italiens storbyer.
Men snyd ikke jer selv for at sidde på en café, og lade den italienske livsstil snige sig ind på jer, imens I nyder den lune Middelhavssol.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejser til Italien
Kontakt KILROY

 

Kontakt