Studietur til Firenze

Faglige studiebesøg i Firenze

Faglige studiebesøg i Firenze
KILROY tilbyder at arrangere faglige studiebesøg i Firenze og omegn. Dette kan være besøg hos virksomheder, kulturelle institutioner eller seværdigheder af forskellig karakter. Vi hjælper også til med praktiske oplysninger om offentlig transport.

KILROY tilbyder et bredt udvalg af faglige studiebesøg - vi sammensætter gerne et program som er tilpasset lige netop jeres ønsker og behov. Klik på linket nederst på siden for at hente det fulde program over mulige studiebesøg. Her er et par eksempler på studiebesøg i Firenze:

Studiebesøg hos modevirksomhed i Firenze
Besøg en af modevirksomhederne i Firenze. Det er f.eks. muligt at komme ind og besøge taske firmaet Lotti eller jakkefirmaet Gallotti. Hvis man er mere interesseret i et væveri, kan dette også være en mulighed. Under besøget vil man få en introduktion til firmaet og se deres produkter. Derudover vil man typisk komme forbi diverse afdelinger som bl.a. kan være der hvor de udvikler deres produkter.

Studiebesøg på kemisk laboratorium i Firenze

Rejser I med fag såsom fysik/kemi vil det være oplagt at besøge et kemisk laboratorium som analyserer vin, olivenolie m.m. Under besøget vil I komme ind og se laboratoriet og få en forklaring omkring de kemiske forhold. I vil desuden også få et lille minikursus i oliesmagning.

Studiebesøg til Carrara og Marmor

Området ved Carrara er blevet kaldt “verdens ældste industriområde”, da der hér lige fra romersk tid er blevet hentet marmor fra områdets cirka 300 brud. Marmorbruddene ligger omkring Carrara på vestkysten. Besøg et at de store marmorbrud i bjergene bag Carrara, fortsæt ind i Carrara by og oplev forarbejdningen af marmorblokke til smukke statuer og prydgenstande. Herefter forsætter besøget til det store marmormuseum, som viser marmorudvindingen siden romerne, med fotos, tekniske modeller, udstilling af marmorprøver fra hele verden m.m. Det er muligt at udvide besøget i et kunst-værksted i nærheden, hvor I kan se hvordan skulpturer bliver til i nutiden. Et imponerende eksempel på marmorens anvendelse ses på den lokale Duomo. Et andet bevis på materialets kvalitet er, at selveste Michelangelo hentede marmor fra Carrara.

Hent fuld information om faglige studiebesøg i Firenze

 

Kontakt