Hotel Dei Mille (B)

Hotel Dei Mille
Et pænt 2-stjernet hotel beliggende 2 gader fra Termini (Roms centralbanegård) på østsiden ved Piazza Indipendenza. Nærmeste metro er Termini.

I forlængelse af receptionen har hotellet en hyggelig bar og opholdsrum. Der serveres buffet morgenmad mellem kl. 07.00 – 10.00 i hotellets pæne morgenmadsrestaurant i kælderen, hvor der er plads til ca. 65 personer af gangen. Vær opmærksom på, at hotellet har lukket om natten mellem kl. 02.00 – 06.00. I skal derfor være retur på hotellet senest 02.00.

Hotellet råder over 50 værelser med eget bad/toilet, TV, telefon og føntørrer. Et af værelse er dog uden eget bad/toilet, men der er privat bad/toilet på gangen, som kun tilhører dette værelse. I indkvarteres i 3-5 sengsværelser, som er fordelt på flere af hotellets etager.
Venligst bemærk, bagage kan kun opbevares på hotellet, hvis et af hotellets værelser er ledigt. Hotellet opkræver et mindre beløb for dette. Alternativt kan bagagebokse lejes på Termini stationen tæt på hotellet. Hotellet opkræver et depositum på 10 Euro pr. person ved ankomst til hotellet. Beløbet tilbagebetales ved afrejse såfremt der ikke er forvoldt skade på inventar m.v.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejsen til Rom
Kontakt KILROY
Kontakt