Studietur til Vilnius

Vilnius
 

Studietur til Vilnius

Billig studietur til Vilnius. Vilnius har gennemgået en rivende udvikling og udbudet af madoplevelser og fantastiske museéer er enormt i denne by der er Baltikums bedst bevarede middelalderby. Oplev Vilnius på en studietur eller grupperejse med KILROY.

Vil du modtage et gratis tilbud?
Kontakt KILROY
Har du spørgsmål?
Send e-mail
Se indkvartering i Vilnius
Alle hoteller

Du er også altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter på: +45 70 22 05 35

Mange af gaderne i Vilnius er brostensbelagte og bare dét giver byen en hel del charme (husk praktisk fodtøj). Det er nemt at nå mange af byens aktiviteter til fods og Vilnius er derfor oplagt til studieturen og grupperejsen.

Oplevelser på studieturen til Vilnius

Katedralen i Vilnius med det karakteristiske høje klokketårn står smukt i byens bymidte. Efter et besøg i katedralen kan I tage til toppen af Gerdiminos tårnet hvorfra I har en fantastisk udsigt over byen. I kan også besøge præsidentpaladset hvor selveste Napoleon har boet. I dag er det Litauens præsident der er tilknyttet den flotte bygning. 

I den gamle bydel i Vilnius finder I hyggelige caféer, spisesteder, lækker mad og et spændende natteliv. En studietur og grupperejse til Vilnius vil overraske jer og give utallige faglige og sociale oplevelser.

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud på studieturen til Vilnius.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejsen til Vilnius
Kontakt KILROY

 

Kontakt