Malta

Studietur til Malta - kontakt KILROY for et gratis og uforpligtende tilbud
 

Studietur til Malta - mellem Europa og Afrika

Billig studietur til Malta. Der er rigtig mange gode grunde til at rejse på studietur til Malta, bl.a. det faktum at befolkningen taler både maltesisk og engelsk efter 164 år som engelsk overherredømme (1800-1964) inden øen blev en selvstændig stat.

Vil du modtage et gratis tilbud?
Kontakt KILROY
Har du spørgsmål?
Send e-mail
Se priser til Malta
Alle priser

Du er også altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter på: +45 70 22 05 35

For turister betyder det, at man kan nyde det solrige syden og Middelhavet samtidig med, at man ikke behøver begrænse sig til at sige ”goddag”, ”tak”, ”hvad koster det?” og ”vi ses”. Der bliver i øvrigt også i vid udstrækning talt både italiensk og arabisk.

4 gode grunde til at rejse på studietur til Malta

  • Maltas placering mellem Europa og Afrika giver anledninger til spændende historiefortællinger om fæstninger, katedraler og riddere
  • Maltas azurblå hav
  • Comino og dens Blue Lagoon
  • Billige priser på studieture til Malta

Oplevelser på studieturen til Malta

Ø-staten Malta ligger strategisk perfekt placeret i middelhavet, midt mellem Europa og Afrika, og har en historie, som er mere 7.000 år gammel. Men den perfekte placering har også været Maltas forbandelse gennem stort set alle årene, hvor man har været besat et utal af gange af forskellige, krigsførende nationer og folkeslag. På en studietur til Malta kan man opleve de mange kulturers indflydelse på arkitektur, politik og kultur.

studietur til valletta - studietur til maltaValletta er ubeskriveligt hyggelig at besøge på studierejsen til Malta.

Senest var Malta et meget vigtigt holdepunkt for de allierede styrker under 2. Verdenskrig, da de herfra kunne kontrollere en stor del af skibstrafikken i Middelhavet. Malta vedblev at blive en torn i øjet på de tyske og italienske styrker under hele krigen, ligesom den har været det så mange gange før gennem historien.

Malta har rigtig mange spændende steder, som man kan se og opleve. Vi anbefaler i særdeleshed hovedstaden Valletta og middelalderbyen Mdina. Derudover er naboøen Gozo bestemt også et besøg værd. På Malta skinner solen det meste af tiden og klimaet er meget behageligt - her kan dog blive meget varmt i sommermånederne. Malta har også en af Europas højeste gennemsnit når det kommer til antallet af solskinstimer.

En studierejse til Malta er derfor altid et hit.

Det I bør se og opleve på studieturen til Malta

  • St. John`s museum
  • Valetta
  • Gharb Folklora museum
  • Maltesisk skole
  • Mdina
  • Gozo

KILROY har udarbejdet et fagligt kompendium om studieturen til Malta.

Skal studieturen gå til Malta?
Få et tilbud


På studietur til hovedstaden Valletta

Hovedstaden Valletta er en vidunderlig smuk by af den slags, der hører hjemme i en eventyrfilm om riddere og skønjomfruer. Og det er faktisk slet ikke helt hen i vejret, for byen er grundlagt af Johanitterordenen i 1566 - på Scebarras-halvøen med de enorme naturhavne Marsamsett og Grand Harbour, fordi ordenen ville styrke sin position på øen. Johanitterne, som var korsriddere, var nemlig blevet fordrevet fra Rhodos i 1522 af tyrkerne og slog sig efterfølgende ned på Malta. Ridderne forlod øen igen i 1798 efter at stormester de Hompesch havde overgivet sig til Napoleon og dennes styrker.

studietur til valletta - studietur til maltaVi har spændende faglige oplevelser og ture ideele til studieturen til Malta.

 

Valletta præges i dag primært af barokarkitektur, men der er også nyklassicistiske bygninger foruden de moderne bygninger. Byen er så spækket med historiske bygninger, fæstninger og paladser, at den er på UNESCOs verdensarvsliste. For arkitektstuderende eller historisk interesseret, vil det være helt oplagt at tage på studierejse / grupperejse til Malta.

Byen blev svært bombeskadet under anden verdenskrig. Men den har stadig mange historiske caféer, restauranter, banker, regeringsbygninger og hoteller. ”Det er en by bygget af gentlemen for gentlemen” sagde den engelske digter Lord Byron om Valletta.

Selve Valletta har kun små 7.000 indbyggere (nej, det er ikke en trykfejl) i den indre historiske by. Men lige som andre hovedstæder er også Valletta vokset sammen med andre byer, forstæder, og så taler vi om 360.000 indbyggere.

Et af verdens ældste teatre, havnefronten og Ridderkirken

Man skal se St. Johns Co-Cathedral (Ridderkirken), der ser helt enkel ud udefra, men som er så overdådigt udsmykket indvendig, at man helt mister mælet. Her hænger også Caravaggios fantastiske maleri af halshugningen af Johannes Døberen. I Stormesterens Palads kan man føle historiens vingesus – der er både gobelinsal, tronsal og ridderrustninger.

Det gamle Fort St. Elmo har en blodig fortid. Og i et gamle ridderhospital kan man se, hvordan ridderne passede og plejede syge pilgrimme. Man kan også se de tunneller, hvor malteserne gemte sig, da tyskerne bombede øen under anden verdenskrig.

Der er også parker, et af verdens ældste teatre (indviet i 1731), bymuren som blev bygget af Johanitterordenen, moderne leben på hovedgaden Triq ir-Republikka – og en skøn havnefront, der bliver levende med traditionelle maltesiske restauranter såvel som en Hard Rock Café om aftenen.

Og hvis I får muligheden, så se Malta fra søsiden – set fra vandet er byen i sandhed magisk.

skolerejse til malta - grupperejse til malta

Få et gratis og uforpligtende tilbud
Kontakt os

Kontakt