Malta

Oplevelser og program på en studietur til Malta

program på studieturen til malta
KILROY tilbyder at arrangere faglige oplevelser og program på Malta og omegn. Dette kan være besøg hos virksomheder, kulturelle institutioner eller seværdigheder af forskellig karakter. Vi hjælper også til med praktiske oplysninger om offentlig transport.

KILROY har et bredt udvalg af faglige studiebesøg - vi sammensætter mere end gerne et program som er tilpasset lige jeres ønsker og behov. Klik på linket i bunden af siden for at hente det fulde program over mulige studiebesøg.

Her er et par eksempler på oplevelser på Malta:

Rundvisning på Maltas frihavn

Maltas enorme frihavn, med kraner så høje som skyskrabere, ligger tæt på et boligområde i byen Birzebbuga. I bliver kørt rundt med bus på havnen i en times tid, hvor guiden vil forklare hvad det er der foregår på havnen. Guiden vil fortælle om virksomheden og dens mange funktioner, konceptet omkring omladning, dens aktionærer, antallet af ansatte og ganske kort om eksporten. Besøget varer ca. 4 timer.

Foredrag om Malta i den globaliserede verden og deres rolle i EU

Foredraget vil blive holdt på MEUSAC (Malta – EU Steering & Action committee). Organisationen blev i 1999 oprettet for at føre tilsyn med Maltas optagelse i EU.
I dag varetager organisationen høringer omkring EU politik og lovgivning, oplysninger omkring EU politik, lovgivning og støtteprogrammer og finansieringsstøtte til EU-programmerne. Besøget varer 1,5 time.

Reverse Osmosis Plant (afsaltningsanlæg)

Her er det muligt at se hvordan et stort dansk produceret afsaltningsanlæg fungerer i praksis. I hører om selve processen og om hvordan anlægget omdanner havvand til drikkevand. Besøg anbefales grupper som har faglig interesse i fyisk/kemi. Der tages kun imod besøgende fredag formiddag. Turen kan evt. kombineres med et besøg på Meridiana Vingård. Besøget varer ca. fire timer.

Se program og oplevelser i Malta
Kontakt