Studietur til Wien

Oplevelser på studieturen i Wien

Oplevelser på studieturen i Wien - aktiviteter i wien
Oplevelser i Wien på studierejsen eller grupperejsen. KILROY tilbyder at arrangere faglige aktiviteter og oplevelser i Wien og omegn. Dette kan være besøg hos virksomheder, kulturelle institutioner eller seværdigheder af forskellig karakter. Vi hjælper også til med praktiske oplysninger om offentlig transport.

Det I kan læse forneden er blot forslag til oplevelser og faglige aktiviteter i Wien. Vi kan også hjælpe jer med at arrangere faglige oplevelser ud fra jeres ønsker, da vi har et bredt kontaktnetværk i hele verden. Læs den gratis PDF forneden.

Her er et par eksempler på faglige oplevelser i Wien:

Besøg et kraftværk i Wien

Oplev det imponerende Kraftværk Wien-Freudenau på tæt hold. En guidet rundvisning varer ca. 1½ time og her kommer man til at se de kæmpe maskiner og computerrummet. Bemærk, at man ikke kan tage offentlig transport til kraftværket.

Besøg til Gedenkstätte Mauthausen

Østrigs største konzentrationslejr fra 2. verdenskrig. Her kom gennem krigsårene ca. 200.000 krigsfanger fra hele verden igennem, langt over halvdelen overlevede ikke. Fangerne døde af udmattelse på grund af det hårde tvangsarbejde eller af sygdomme som følge af de katastrofale hygiejniske forhold. Andre blev torteret ihjel, skudt eller gasset i gaskamre.

Besøg FN-byen i Wien

FN har mange centre rundt omkring verdenen, og et af de 3 hovedcentre finder I i Wien. Få en spændende guidet rundvisning i FN-byen i Wien, hvor I får indblik i arbejdet, og ser de imponerende bygninger som er utrolig flot udsmykket, og som dagligt huser ca. 5.000 medarbejdere og repræsentanter fra det meste af verden.

Hent Next Stop om oplevelser i Wien forneden og læs om alle vores forslag til faglige aktiviteter for grupper og skoler i Wien og Østrig. Hvis I selv har forslag til oplevelser i Wien, vil vi med glæde tilføje dem programmet, hvis det er muligt.

Læs den gratis PDF 'Next Stop' om oplevelser i Wien


Har I spørgsmål om studieture til Wien? Send os en email, og vi svarer snarest muligt.

Læs mere om studietur til Wien

Kontakt