Studietur til Wien

Faglige studiebesøg i Wien

Faglige studiebesøg i Wien
KILROY tilbyder at arrangere faglige studiebesøg i Wien og omegn. Dette kan være besøg hos virksomheder, kulturelle institutioner eller seværdigheder af forskellig karakter. Vi hjælper også til med praktiske oplysninger om offentlig transport.

KILROY har et bredt udvalg af faglige studiebesøg - vi sammensætter mere end gerne et program som er tilpasset lige jeres ønsker og behov. Klik på linket i bunden af siden for at hente det fulde program over mulige studiebesøg. Her er et par eksempler på studiebesøg i Wien:

Studiebesøg til kraftværk

Oplev det imponerende Kraftværk Wien-Freudenau på tæt hold. En guidet rundvisning varer ca. 1½ time og her kommer man til at se de kæmpe maskiner og computerrummet. Bemærk, at man ikke kan tage offentlig transport til kraftværket.

Studiebesøg til Gedenkstätte Mauthausen

Østrigs største konzentrationslejr fra 2. verdenskrig. Her kom gennem krigsårene ca. 200.000 krigsfanger fra hele verden igennem, langt over halvdelen overlevede ikke. Fangerne døde af udmattelse på grund af det hårde tvangsarbejde eller af sygdomme som følge af de katastrofale hygiejniske forhold. Andre blev torteret ihjel, skudt eller gasset i gaskamre.

Studiebesøg til FN-byen

FN har mange centre rundt omkring verdenen, og et af de 3 hovedcentre finder I i Wien. Få en spændende guidet rundvisning i FN-byen, hvor I får indblik i arbejdet, og ser de imponerende bygninger som er utrolig flot udsmykket, og som dagligt huser ca. 5.000 medarbejdere og repræsentanter fra det meste af verden.

Download Next Stop om Wien forneden og læs om alle vores forslag til studiebesøg i Wien og Østrig. Hvis I selv har forslag til studiebesøg, vil vi med glæde tilføje dem programmet hvis det er muligt.

Hent fuld information om faglige studiebesøg i Wien

 

Kontakt