Studietur til Krakow

Seværdigheder og oplevelser i Krakow

seværdigheder i Krakow for grupper
KILROY tilbyder at arrangere faglige studiebesøg i Krakow og omegn. Dette kan være besøg hos virksomheder, kulturelle institutioner eller seværdigheder af forskellig karakter. Vi hjælper også til med praktiske oplysninger om offentlig transport.

KILROY har et bredt udvalg af faglige studiebesøg - vi sammensætter mere end gerne et program som er tilpasset lige jeres ønsker og behov. Klik på linket i bunden af siden for at hente det fulde program over mulige studiebesøg. Her er et par eksempler på studiebesøg i Krakow:

Tur til Auschwitz & Birkenau

Kz-lejren Auschwitz/Birkenau var den største udryddelseslejr under 2. verdenskrig. Den ligger ca. 60 km vest for Krakow. Da man ikke længere havde plads i de overfyldte fængsler og lejre i 1940, blev Auschwitz I, oprettet som arbejds- og koncentrationslejr. I marts 1942 oprettede man endnu en udryddelseslej Auschwitz II (Auschwitz-Birkenau). Omkring 1 million jøder og 150.000 andre (hovedsagelig sigøjnere, krigsfanger og politiske modstandere), skulle have mistet livet i denne lejr.

Foredrag i Det Nordiske hus

Centralt i Krakow ligger Det Nordiske Hus, hvor alle de nordiske lande er repræsenteret. Siden 1996 har Det Danske Konsulat holdt til her. Under besøget vil I få en rundvisning, samt et foredrag af Mr. Janusz Kahl, som er uddannet på Handelshøjskolen i København.

Tur til Wieliczka saltminer

En af Polens største seværdigheder er den 700 år gamle saltmine Wieliczka, som ligger ca. 13 km sydøst for Krakow. Ud af de i alt 300 km minegange, er det kun ca. 4,5 km, som er åben for turister. Den er inddelt i ni niveauer, som svinger fra 64-137 meters dybde, det er de tre øverste niveauer, som besøges. Under besøget vil I bl.a. komme til, at se hvordan arbejderne huggede statuer, kapeller og kunstige søer i salt.
Yderligere findes der også mulighed for, at se postkontoret, kirken og sportshallen.

Download Next Stop om Krakow forneden og læs om alle vores forslag til studiebesøg i Krakow og Polen. Hvis I selv har forslag til studiebesøg, vil vi med glæde tilføje dem til programmet hvis det er muligt.

Program på studieturen til Krakow

 

Har du spørgsmål om oplevelser for grupper i Krakow?
Send en email

 

Kontakt