Studietur til Lissabon

Oplevelser på studieturen til Lissabon

oplevelser og ture for skoler i Lissabon
Ved I hvad I skal opleve på studieturen til Lissabon? KILROY tilbyder at arrangere faglige studiebesøg i Lissabon og omegn. Dette kan være besøg hos virksomheder, kulturelle institutioner eller seværdigheder af forskellig karakter. Vi hjælper også til med praktiske oplysninger om offentlig transport.

KILROY har et bredt udvalg af ture, oplevelser og udflugter i Lissabon - vi sammensætter mere end gerne et program som er tilpasset lige jeres ønsker og behov. Klik på linket i bunden af siden for at hente det fulde program over mulige studiebesøg.

Her er et par eksempler på faglige oplevelser for skoler og grupper i Lissabon:

Studiebesøg til Sintra

Ønsker I en heldagsudflugt væk fra Lissabon og væk fra vandet er det en oplagt idé og et ”must” at tage en tur ud i det smukke portugisiske landskab. Ca. 45 minutters kørsel nordvest for Lissabon, ligger byen Sintra, der byder på den flotteste natur- såvel som kulturoplevelse. Stedet er på UNESCO´s "World Heritage" liste. I Sintra bør I besøge kongepaladset "Palácio Nacional de Sintra", der forener maurisk, gotisk og manuelinsk stil og som er beliggende midt i den hyggelige og gamle by, Sintra Vila. Her er der mange små brolagte gader med restauranter, caféer og små forretninger.

Studiebesøg til Parque da Nacões - Expo-området

Efter Verdensudstillingen i 1998 er et kæmpe område 10 km nord for centrum blevet et interessant og livligt sted med bl.a. udstillingshaller, gigantisk shopping center, cafeer, svævebane, kæmpe akvarium “The Oceanario” (et af verdens største) samt ikke mindst Lissabons højeste bygning “The Torre Vasco da Gama”. Om sommeren er det et dejligt rekreativt område for indbyggerne i Lissabon.

Studiebesøg til University NOVA de Lisboa

Universitetet er kendetegnet som et universitet med høj kvalitet i undervisningen, høj kvalitet af de uddannede og stor professionel succes på international basis. Der vil være mulighed for at lave besøg med emner som økonomi, videnskab, sprog, samarbejde med det offentlige m.m. Universitetet har afdelinger flere steder i Lissabon.

Download Next Stop om Lissabon forneden og læs om alle vores forslag til ture, udflugter og studiebesøg på studieturen til Lissabon. Hvis I selv har forslag til studiebesøg, vil vi med glæde tilføje dem programmet, hvis det er muligt.

Download 'Next Stop' om Lissabon

 

Kontakt