Rusland

Oplev Moskva på studieturen til Rusland
 

Studietur til Rusland

Billig studietur til Rusland. For mange er Rusland lig med en masse forskellige tanker – af både gode og dårlige. Landet er blevet rapporteret skiftevis som et land med ufattelig rigdom og ubeskrivelig fattigdom, grusomme tyranner og store hjerner, stor gæstfrihed og geskæftig bureaukrati, smukke balletter og industrielle uhyrligheder, from tro og løssluppen hedonisme. Tag på studietur til Rusland med KILROY.

KILROY arrangerer studieture til alle byer i Rusland fx:

Disse evige russiske sandheder eksisterer i lige så forskellige landskaber fra iskolde tundra og solbeskinnede strande, tætte birk- og gran skove, dybe og mystiske søer og snedækkede bjerge. Har man først besøgt landet, set de gamle fæstninger, luksuriøse slotte og moderne storbyer, vil man begynde at se, hvorfor Rusland er så fantastisk.

For at få mest muligt ud studieturen til Rusland, bør man besøge en af de 2 gamle favoritter – det dynamiske Moskva eller det historiske St Petersborg. Både Moskva og Skt. Petersborg er oplagte som rejsemål, for dem der ønsker at komme på studietur til Rusland. Specielt oplagt er det for dem der ønsker at deres studierejse / grupperejse skal rumme kulturelle og arkitektoniske højdepunkter.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejser til Rusland
Få tilbud

 

Kontakt