Skotland

Besøg Edinburgh Castle på studieturen til Skotland
 

Studietur til Skotland

Billig studietur til Skotland. Som et gammelt skotsk ordsprog siger det, "guid gear comes in sma’ bouk" - gode ting kommer i små pakker. Og trods sin lille størrelse, har Skotland helt sikkert mange skatte proppet ind i dets kompakte områder. Men der er noget for enhver smag, hvorfor at Skotland er en oplagt destination for dem der ønsker en spændende og sjov studierejse og studietur.

KILROY arrangerer studieture og studierejser til følgende byer i Skotland:

Skotland byder på historie, vilde bjerglandskaber i Highlands & Nordøerne, dramatiske klipper og hav. Og med den skønne natur, gør det Skotland til et udsøgt sted for naturelskere og specielt dem der kan lide at vandre.

På jeres studietur til Skotland kan I altså opleve, turbulent historie og fascinerende genealogi, slotte og land, pubs, spændende sights og smuk natur. På jeres studierejse til Skotland, sammensætter vi gerne et program med fagligt indhold. Vi har et stort udvalg af studiebesøg, som kan være med til at højne niveauet på jeres studietur. 

Studietur med idræt og teambuilding?

aktiv skolerejse - studietur med idræt

Drømmer I om at udfordre jer selv og lære hinanden endnu bedre at kende på skolerejsen? Tag på aktiv studietur med teambuilding i Skotland. I Lochgoilhead venter der jer fede udendørs aktiviteter for hele gruppen. Læs mere om vores aktive studierejser til Lochgoilhead, og kontakt os for at modtage et gratis skræddersyet tilbud.

Andre oplevelser på skolerejsen til Skotland:

Hos KILROY tilbyder vi studiebesøg i Skotland til blandt andet:

  • The Scottish Parliament
  • Scottish Whisky Heritage Center
  • Scottish Mine Museum

Såfremt I har andre ønsker til fagligt program til jeres studietur eller grupperejse til Skotland, er vi gerne behjælpelige med at undersøge dette nærmere hos vores lokale leverandører.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejser til Skotland
Få tilbud

 

Kontakt