Studietur til Edinburgh

Edinburgh er idéel til en studietur og studierejse for grupper
 

Studietur til Edinburgh - Skotlands hovedstad

Billig studietur til Edinburgh. Edinburgh er nok en af verdens smukkeste byer. Edinburgh er idéel til studieturen. Byens dramatiske beliggenhed, særlige arkitektoniske arv og kulturelle livskraft, charmerer enhver besøgende. Den tæt bebyggede gamle by står i skarp kontrast til den georgianske nye bydel med de retlinede gader, der i andre byer ville være en historisk del for sig selv.

Vil du modtage et gratis tilbud?
Kontakt KILROY
Har du spørgsmål?
Send e-mail
Se priser til Edinburgh
Alle priser

Du er også altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter på: +45 70 22 05 35

4 gode grunde til hvorfor I skal rejse på studietur til Edinburgh

 • Byen er dejlig overskuelig og oser af historie
 • Edinburgh er en af Storbritaniens smukkeste byer - glæd jer til panorama udsigten fra Edinburgh Castle over byen
 • Kort flyvetid på 2 timer og kun 1 times tidsforskel
 • Edinburgh har et tempereret og mildt klima, hvilket gør byen ideel at indtage til fods

Hvad kan man opleve på en studietur og skolerejse til Edinburgh?

En studietur til Edinburgh vil byde på et mangfoldigt kulturliv, lige fra det verdenskendte årlige Royal Edinburgh Military Tattoo i august måned, til de mange internationale musik, mad og kultur festivaler.

Selvom Glasgow er Skotlands største by, så er Edinburgh hovedstaden i Skotland, og den næstmest besøgte by i Storbritannien, efter London. Edinburghs helt særlige struktur og sjæl sikrede i 1995 byen en plads på UNESCOs Verdensarvsliste, hvilket har bidraget yderligere til den enorme popularitet. Edinburgh Castle er byens absolutte midtpunkt, men som turist imponeres man også over, at byen synes at fungere i flere etager, særligt hvis man ankommer med tog til den imponerende banegård.

studieture til edinburgh - studierejse edinburghEdinburgh er omkranset af smuk natur, som er ideel at opleve på en dagstur udenfor byen. Vi kan fx anbefale en halvdagstur til Stirling Castle, det skotske højland, det skønne naturområde The Trossachs og en sejltur på Loch Katrine, en af Skotlands mange søer. Vi er gerne behjælpelige med at arrangere denne og andre oplevelser på studieturen til Edinburgh.

studietur og grupperejse til edinburgh

Eksempler på andre spændende oplevelser i Edinburgh kan være et besøg på Nationalmuseet samt et besøg på The Elephant House, hvor caféens baglokale nok er mest kendt for det sted, hvor J.K. Rowling fandt ro til at skrive de berømte Harry Potter bøger.

Derudover kan man kombinere en studietur til Edinburgh, med et besøg i Glasgow. Det tager cirka en time med toget at komme til Glasgow.

Flere eksempler på oplevelser på studieturen til Edinburgh:

 • Den gamle by
 • Den nye bydel
 • Edinburgh Castle
 • Holyrood Palace
 • Calton Hill
 • The Royal Mile
 • National Gallery
 • Dynamic Earth

Udenfor Edinburgh bør I opleve:

 • Deep Sea World i North Queensferry
 • St. Andrews
 • Stirling Castle, The Trossachs og Loch Katrine
 • Loch Ness og Urquhart
 • Glasgow - fodbold med Rangers og/eller Celtic

Få personlig vejledning om fagligt indhold og ture i Edinburgh

Nogle grupper vælger selv at sammensætte hele eller dele af programmet på studieturen til Edinburgh. Dog kan det være rart med personlig rådgivning omkring forslag til ture og aktiviteter på studieturen til Edinburgh, særligt hvis man ikke er kendt i Edinburgh. Vi har nøje udvalgt og sammensat lærerige oplevelser som er idéele for skoleklasser og større grupper der vil have fagligt udbytte på grupperejsen til Edinburgh og omegn.

Dem kan I læse mere om i vores Next Stop om Edinburgh, som er gratis at downloade. Fra os til jer. I kan altid kontakte os , hvis I vil høre mere om en tur eller oplevelser for jeres grupperejse. 

studietur til edinburgh

Transport rundt på studieturen i Edinburgh

I kan komme til de mest interessante seværdigheder på jeres studietur til Edinburgh til fods og ellers byder byen også på gode busruter. I kommer ikke til at bruge lang tid på transport på en studierejse til Edinburgh. 

Indkvartering på studierejsen til Edinburgh

Det kan være svært at finde det rette hostel eller hotel til en grupperejse. Særligt hvis man ikke er kendt i byen. Vi har nøje udvalgt gode og fine hoteller, hostels og vandrehjem i Edinburgh. Fælles for dem alle er, at de er vant til større grupper og ligger godt placeret i forhold til aktiviteter i Edinburgh. Det er altid muligt at modtage flere tilbud fra os med forskellige typer indkvartering på studierejsen, for at sammenligne priserne.
Læs flere detaljer om hoteller og hostels for studierejser til Edinburgh her

Skal studieturen gå til Edinburgh?
Få et gratis tilbud

Kontakt