Studietur til Lochgoilhead

Indkvartering og faciliteter på The Lochgoilhead Centre

Overnatning i Lochgoilhead

The Lochgoilhead Centre har plads til 150 gæster, der kan sove i enten sovesal eller hytter. Gæsterne overnatter i køjesenge, og med i prisen er leje af dyne. Læs mere for at få information om overnatningsmulighederne i Lochgoilhead. 

Overnatning i sovesal - Budget
Aktivitetscenteret har 4 sovesale, hvilket er budgetløsningen for overnatning. Sovesalene har plads til 22-24 personer, og er opdelt i mindre rum med maksimalt 5 køjesenge. Der er desuden seperate rum til lærere og gruppeledere. Hver sovesal har WC og håndvaske, mens badene er placeret i selvstændige faciliteter, der er opdelt efter køn.

Overnatning i hytte - Komfort

Hytterne er meget populære og er komfortudgaven af overnatningsmulighederne i Lochgoilhead. Hytterne kan huse mellem 12 og 16 personer, og er opdelt i værelser med to single-senge eller to køjesenge. Lærere og gruppeledere sover ligeledes i seperate værelser her. Hytten er unisex, og der er håndvask i alle værelser. Hytterne har fantastisk udsigt over centerets faciliteter. 

Hytterne er desuden handicapvenlige, og der er fuld adgang for kørestolsbrugere, ligesom der findes en elektrisk lift.

Faciliteter og forplejning på The Lochgoilhead Centre

Der bliver serveret mad 3 gange om dagen i centerets spisesal. Maden er anrettet af ansatte på stedet, og hvis I har behov for særligt arrangerede anretninger, kan det sagtens faciliteres, såfremt det er oplyst på forhånd. Det er også muligt at få frokosten arrangeret som madpakker til ekskursioner og aktiviteter, hvis det bliver varslet i forvejen.

Centeret har Wi-Fi, diverse automater (drikkevare osv.) og en souvenirshop. Derudover har centeret 3 klasseværelser med standard IT-udstyr og smart boards til rådighed. 

Hvis du har spørgsmål til overnatningen i Lochgoilhead, eller hvis du gerne vil have os til at skrædersy jeres tur til Lochgoilhead, så smid os en e-mail.

Vil du have et tilbud på turen til Lochgoilhead?
Skriv til os!

Kontakt