Spanien

Vi arrangerer studieture til hele Spanien
 

Studietur til Spanien - klassiske storbyer

Billig studietur til Spanien med KILROY. Spanien har en række spændende og klassiske storbyer der er ideele til studieturen, og hvor udbuddet af seværdigheder, udflugter og mulighederne for at få et fagligt program, er store. Vi arrangerer studieture til alle byer i Spanien.

KILROY arrangerer studieture til Spanien fx til:

Ønsker I at besøge en anden by i Spanien på en studietur, eller fx at kombinere flere byer i Spanien, kan I altid kontakte os. Vi kan sammensætte jeres rejse med både transport og overnatning inkl. morgenmad, så I slipper for det praktiske. Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud på jeres grupperejse til Spanien.

Leder I efter fagligt indhold på jeres studietur til Spanien?

KILROY har i mange år arrangeret studierejser og grupperejser til Spanien. Vi hjælper gerne med at sammensætte jeres faglige program i Spanien, så I får det optimale ud af jeres studierejse. Vores professionelle og erfarne samarbejdspartnere, er behjælpelige med at finde de rette steder når vi snakker studiebesøg, og arrangerer også gerne jeres udflugter med en lokal guide, hvis dette måtte ønskes.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejser til Spanien
Få tilbud

 

Kontakt