Studietur til Barcelona

Besøg La Sagrada Familia på jeres studietur til Barcelona
 

Studietur til Barcelona - metropolen ved Middelhavet

Billig studietur til Barcelona med KILROY. Den pulserende catalanske storby Barcelona i Spanien har noget, selv de færreste Europæiske hovedstæder har. En studietur til Barcelona kan handle om alt fra Den Spanske Borgerkrig eller verdenskendte kunstnere til en afslappende dag ved stranden.

Vil du modtage et gratis tilbud?
Kontakt KILROY
Har du spørgsmål?
Send e-mail
Se priser til Barcelona
Se priser

Du er også altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter på: 
+45 70 22 05 35

"Vi har været godt tilfredse med det hele. Vi synes, at vores samarbejde har fungeret fint, samtidigt med vi har været godt tilfredse med hotellet. Selv står jeg ikke for at skulle på en studietur i år, men vi vil varmt anbefale KILROY til andre. Jeg vil nok også skrive en mail en anden gang, hvis jeg igen skal til Barcelona." 
- Simon, Allerød Gymnasium

Studietur til Barcelona - hvad skal I opleve?

studietur til barcelona -La Sagrada Familia
Der venter jeg spændende oplevelser på en studietur til Barcelona.

Catalonien har fostret nogle af verdens største kunsterne, og nogle af de flotteste værker. Picasso, Miro og Gaudi er alle kunstnere, der kræver at blive set på en studierejse til Barcelona. Særligt arkitekten Antoni Gaudi er med sin unikke teknik berømt i hele verden, og hans værker ses igennem hele byen. Det mest berømte er dog kirken La Sagrada Familia, der endnu ikke er bygget færdig, og ifølge sagnet aldrig bliver det.

 • La Sagrada Familia
 • Gaudi-bygningerne
 • Parc Güell
 • Picasso museet
 • La Rambla
 • Mont Juïc
 • Villa Olympica
 • Fodboldkamp på Camp Nou
 • Spansk sprogkursus

Det I bør se og opleve udenfor Barcelona:

 • Montserrat klosteret
 • Dali-museet i Figueres/Girona

Læs mere om faglige oplevelser i Barcelona her.

Hvor skal vi bo på en studietur til Barcelona?

studietur til barcelona - hotel for grupper barcelonaVi har hoteller og hostels til alle typer studieture til Barcelona. Bo fx på Generator.

Vi tilbyder forskellige typer indkvartering i Barcelona for grupper - både hostels og hoteller. Vi kan altid fortælle jer mere om de forskellige muligheder for indkvartering på studieturen til Barcelona, og rådgive jer i forhold til jeres aktiviteter på skolerejsen. I kan læse meget mere om hoteller og hostels for studierejser til Barcelona her.

Nyd farverige Barcelona på en studietur 

Studietur til Barcelona - billig studietur til barcelona
Oplev de flotte farver og det sydeuropæiske liv på en studietur til Barcelona.

Barcelona er strikket intelligent sammen, og det er et godt billede på byens kreative islæt. Ramblaen eller ’’La Rambla’’ er Barcelonas store centrale gågade, og her er der oplevelser for alle. Når man slentrer ned ad den berømte boulevard, kan man ikke undgå at gå derfra med et smil på læben. Imellem de lokale og måbende turister finder man de mest kreative og forunderlige gøglere, den vestlige verden endnu har set. En hvidmalet barnevogn med en granvoksen mand der vræler, en fodboldjonglør så dygtig at man undrer sig over, hvad han laver på gaden eller en guldmalet mimer, er bare noget af det, man kan støde på. Ramblaen emmer af liv, og så er det muligt at finde et billigt hotel, hvis man er en stor gruppe. Det er her byen, er bundet sammen.

Ramblaen ender ud ved en strand kaldet Barcelonetaen. Her ligger en hvid sandstrand, hvor Middelhavets klare blå vandt skyller op på stranden. Mange lokale bruger deres velfortjente siesta på stranden under den catalanske sol. Mellem Ramblaen og Barcelonetaen ligger Franco Museet, der skildrer den Spanske Borgerkrig.

Hvorfor ikke kombinere en studietur til Barcelona med fodbold?

Hvad enten det er til kamp eller bare en rundvisning, er FC Barcelonas hjemmebane, Camp Nou, en oplevelse værd. Det legendariske stadion emmer af hæder og ære og er en oplevelse for selv den mindst fodboldinteresserede.

Denne fantastiske storby summer ganske enkelt af kreativitet og livslyst og på en studierejse til Barcelona vil I uden tvivl nyde byen i sig selv, kulturen, naturen, de brede boulevarder og også den yderst kreative madlavning.

Skal studieturen gå til Barcelona?
Få et gratis tilbud

 

Kontakt