Barcelona Sports Hostel (B)

Barcelona Sports Hostel
Beliggende knapt to km fra Placa de Catalunya og lidt kortere til Sagrada Familia, finder I Barcelona Sports Hostel.

Dette vandrehjem byder bl.a. på gratis Wi-Fi, døgnåben reception, bar, opholdsrum med spil, chill-out lounges samt tagterrasse med solsenge.

Vandrehjemmet adskiller sig fra andre ved, at de på stedet har både fitness, sportshal og spa-område med bl.a. jacuzzi, sauna og pool. Bemærk venligst, at disse faciliteter ikke er inkl. i prisen. Husk at medbringe badehætte, da denne skal bruges overalt i spaområdet – dette gælder uanset køn og hårlængde. I har desuden mulighed for at leje diverse sportsbaner under jeres ophold – se nedenstående info.

I indlogeres i enkle 4-10-mands køjeværelser, alle med eget bad og toilet. På værelserne er der også TV og A/C, og under sengene er der en baggageskuffe til hver mand. Sengelinned er inkluderet, men I skal selv medbringe håndklæder samt egen hængelås, hvis I ønsker skuffen aflåst.

BEMÆRK! Ved ankomsten opkræves et depositum på EUR 10 pr. person. Beløbet tilbagebetales ved afrejse, såfremt der ikke er forvoldt skader.

Leje af baner:

Field House (35 x 17,5 m): Basket, volley & badminton.

Leje pr. time: 50 EUR (mandag – lørdag)

Udendørsbaner (25 x 17,5 m): Futsal & Håndbold

Leje pr. time: 32 EUR (mandag – lørdag)

Reservation af baner er mulig hos din rejsekonsulent når I har fået jeres rejse bekræftet eller I kan gøre det når I er dernede.

Vil du have et gratis tilbud på en studietur til Barcelona?
Kontakt KILROY
Har du spørgsmål om studieturen til Barcelona?
Send email


Tilbage til hoteloversigten. 

Læs mere om studietur til Barcelona.

Kontakt