Centric Point Hostel (B)

Studietur til Barcelona - Få et gratis tilbud for hele gruppen
Centric Point er et stort og flot vandrehjem, som ligger centralt i en imponerende bygning fra 1890'erne et par huse fra Gaudis berømte Casa Batló og 5 min. gang fra fra Plaza Catalunya.

Metro station Passeig de Gracia og togstation ligger lige ud for vandrehjemmet.

Vandrehjemmet har 8 etager, og bortset fra husets oprindelige, flotte hovedtrappe (der er også 2 elevatorer), er alt indvendigt i bygningen blevet renoveret. Ved indgangen er der en lille reception, og på 2. sal et stort kombineret morgenmads- og opholdsrum med bar samt et mindre køkken. Der er mulighed for at købe mad og drikke på bestemte tidspunkter, men morgenmaden serveres hver dag mellem kl. 8 og 10.

På flere af de øvrige etager er der endvidere mindre opholdsrum med gratis adgang til Internet (max. 20 min.).

Endelig er der på 7. sal et vaskeri og en stor tagterrasse med en lille bar, hvor der er servering i sommerhalvåret og en fantastisk udsigt over byens tage.

I indkvarteres i enkelt indrettede 6- og 8-sengs værelser med brusebad/toilet, køjesenge, bagagebokse og aircondition. Håndklæder skal medbringes eller kan lejes for 2 euro pr. stk.

I kan ligeledes selv medbringe hængelåse til bagageboksene, købe dem for 5 euro eller leje dem for 3 euro.

Vær særlig opmærksom på at der opkræves et depositum på 500 Euro ved ankomst, som tilbagebetales ved afrejse såfremt der ikke er sket skader.

Ved gruppe på min. 20 deltagere:
Når I bor på Centric Point, tilbydes I en gratis guided gåtur på ca. 2 timer. Venligst bemærk, at I selv skal gøre opmærksom på hvilken dag I ønsker denne tur. Udflugten skal bestilles senest 8 uger før afrejse. Gruppen forpligter sig ved tilmelding til at møde op. Sker dette ikke opkræves et gebyr.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejser til Barcelona
Få tilbud
Har du spørgsmål om studieturen til Barcelona?
Send email


Tilbage til hoteloversigten. 

Kontakt