Studietur til Madrid

Oplevelser på en studietur til Madrid

oplevelser i Madrid
KILROY tilbyder at arrangere ture og oplevelser i Madrid og omegn. Dette kan være besøg hos virksomheder, kulturelle institutioner eller seværdigheder af forskellig karakter. Vi hjælper også til med praktiske oplysninger om offentlig transport.

KILROY har et bredt udvalg af faglige studiebesøg - vi sammensætter mere end gerne et program som er tilpasset lige jeres ønsker og behov. Klik på linket i bunden af siden for at hente det fulde program over mulige studiebesøg. Her er et par eksempler på studiebesøg i Madrid:

Studiebesøg hos avisen El Pais

El Pais er Spaniens største landsdækkende avis. Den udkom første gang i 1976, og har gennemsnitligt 2,1 mio. læsere. Besøget omfatter en rundvisning på avisen. Her får I mulighed for at se redaktionen og høre om journalisternes arbejde, hvordan man designer og sammensætter en spansk avis, om selve produktionen i praksis, og distributionen af avisen. Undervejs indføres I i hvordan avisen tilrettelægges og sammensættes, og hvilket fokusområde man har indenfor de forskellige sektioner avisen består af.

Studiebesøg hos Bodegas Osborne

Besøg en kendt spansk vinproducent som eksporterer til mange dele af verden, og få indsigt i vinproduktionens forskellige og vigtige faser. I vil bl.a. få en introduktion til produktion og distribution, samt hvordan virksomheden har udviklet sig. Der vil være mulighed for smagsprøver, Beliggenhed: 110 km fra Madrid.

Sprogskole i Madrid

Vi har nu mulighed for, at kunne tilbyde jer endnu et supplement til det faglige indhold på jeres studierejse til Spanien, i form af professionel undervisning på en sprogskole i Madrid. Indgangsvinklen til undervisningen er, at eleverne skal lære på en sjov og effektiv måde. Undervisningen tilpasses elevernes faglige niveau, og jeres behov, og er der et bestemt emne eller område i gerne vil fokusere på, er der mulighed for dette.

Download Next Stop om Madrid forneden og læs om alle vores forslag til studiebesøg i Madrid og Spanien. Hvis I selv har forslag til studiebesøg, vil vi med glæde tilføje dem programmet hvis det er muligt.

Hent fuld information om faglige studiebesøg i Madrid

 

Har du spørgsmål om studieturen til Madrid?
Send en email
Kontakt