Studietur til Sevilla

Oplevelser på studieturen i Sevilla

Faglige oplevelser i Sevilla
KILROY tilbyder at arrangere faglige ture og oplevelser på studieturen til Sevilla og omegn. Dette kan være besøg hos virksomheder, kulturelle institutioner eller seværdigheder af forskellig karakter. Vi hjælper naturligvis også til med praktiske oplysninger om offentlig transport.

KILROY har et bredt udvalg af faglige oplevelser og aktiviteter i Sevilla - vi sammensætter mere end gerne et program som er tilpasset lige jeres ønsker og behov. Klik på linket i bunden af siden for at hente det fulde program over mulige oplevelser i Sevilla. Her er et par eksempler på ture i Sevilla:

Tur til Ceramicals La Cartuja De Sevilla

Keramikfabrikken er beliggende ca. 7 km fra Sevilla. Besøget deles op i tre dele. Første del byder på en historisk samling af keramik. Anden del er en rundvisning på fabrikken, hvor produktionsprocessen følges fra råvare til det færdige produkt er klar. Besøget slutter i butikken, hvor det er muligt at se og evt. købe de færdige keramikprodukter. Besøget foregår på spansk. Der skal endvidere være mindst 15 deltagere for at gennemføre besøget.

Studiebesøg til Cruz Campo Sevilla

En anden mulighed for studiebesøg er på bryggeriet Cruz Campo Sevilla. Cruz Campo er byens lokale øl, som i øvrigt smager ganske udmærket. Besøget indeholder en rundvisning på bryggeriet sammen med en lokal guide fra fabrikken samt et lille foredrag med forevisning af lysbilleder. Til slut får I serveret smagsprøver.

Besøg Coca Cola i Sevilla

Det er muligt at besøge Coca Colas fabrik cirka 12 km udenfor Sevilla. Få en spændende rundvisning, hør om produktionen og stil spørgsmål efterfølgende.

Download Next Stop om Sevilla forneden og læs om alle vores forslag til studiebesøg i Sevilla og Spanien. Hvis I selv har forslag til studiebesøg, vil vi med glæde tilføje dem programmet hvis det er muligt.

Læs mere om faglige oplevelser i Sevilla

 

Har du spørgsmål om oplevelser i Sevilla?
Send en email
Kontakt