Studietur til Sevilla

Faglige studiebesøg i Sevilla

Faglige studiebesøg i Sevilla
KILROY tilbyder at arrangere faglige studiebesøg i Sevilla og omegn. Dette kan være besøg hos virksomheder, kulturelle institutioner eller seværdigheder af forskellig karakter. Vi hjælper også til med praktiske oplysninger om offentlig transport.

KILROY har et bredt udvalg af faglige studiebesøg - vi sammensætter mere end gerne et program som er tilpasset lige jeres ønsker og behov. Klik på linket i bunden af siden for at hente det fulde program over mulige studiebesøg. Her er et par eksempler på studiebesøg i Sevilla:

Studiebesøg til Ceramicals La Cartuja De Sevilla

Keramikfabrikken er beliggende ca. 7 km fra Sevilla. Besøget deles op i tre dele. Første del byder på en historisk samling af keramik. Anden del er en rundvisning på fabrikken, hvor produktionsprocessen følges fra råvare til det færdige produkt er klar. Besøget slutter i butikken, hvor det er muligt at se og evt. købe de færdige keramikprodukter. Besøget foregår på spansk. Der skal endvidere være mindst 15 deltagere for at gennemføre besøget.

Spansk undervisning

Tag spansk undervisningen med på studierejsen. På en skole i centrum af Sevilla har vi mulighed for at arrangerer eks. 3 timers undervisning om dagen, hvor I kan sammensætte det faglige så det passer til netop jeres gruppe. Undervisningen varetages af spanske undervisere.

Studiebesøg til Cruz Campo Sevilla

En anden mulighed for studiebesøg er på bryggeriet Cruz Campo Sevilla. Cruz Campo er byens lokale øl, som i øvrigt smager ganske udmærket. Besøget indeholder en rundvisning på bryggeriet sammen med en lokal guide fra fabrikken samt et lille foredrag med forevisning af lysbilleder. Til slut får I serveret smagsprøver.

Download Next Stop om Sevilla forneden og læs om alle vores forslag til studiebesøg i Sevilla og Spanien. Hvis I selv har forslag til studiebesøg, vil vi med glæde tilføje dem programmet hvis det er muligt.

Hent fuld information om faglige studiebesøg i Sevilla

 

Kontakt