Hostel A Plus (C)

Hotel A Plus
Kun 5 minutters gang fra Prags centrale seværdigheder, Krudttårnet og Rådhuspladsen ligger det populære Hostel A Plus. Beliggenheden er perfekt i det eftertragtede Prag 1, og kun ca. 1 minuts gang fra hotellet ligger metrostationen FLORENC.

Vandrehjemmet har 230 senge i alt og tilbyder døgnåben reception medadgang til værdibokse. Der er desuden gratis Wi-Fi, elevator samt opholdsrum med dart og bordfodbold. Hver etage har et lille køkken til fælles brug. Restaurant er i kælderen, hvor jeres morgenmadsbuffet serveres. Restauranten er åben for offentligheden fra kl. 11.00 – 24.00 og tilbyder også a-la-carte. Forudbestilling af frokost og aftensmad er muligt.

Indkvartering sker i spartanske flersengsværelser med adgang til bad og toilet på gangen. I indkvarteres hovedsageligt i 7-10 sengsværelser, dog findes der et enkelt 14-sengsværelse. Nogle af værelserne er med køjesenge. I skal selv medbringe håndklæder.

Bemærk venligst, at der opkræves et depositum ved ankomsten til hotellet på EUR 10 pr. person. Såfremt ingen skade er sket, tilbagebetales beløbet ved afrejse.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejser til Prag
Få tilbud

 

Kontakt