Hostel Plus Prag (B)

Hostel Plus Prag
Midt i beboelsesområdet Holesovice ligger Plus Prague Hostel. Det er nemt at komme til centrum, idet der kun er 2 minutters gang til nærmeste sporvognsstop, hvorfra det tager ca. 15 minutter til den gamle bydel.

Plus Prague tilbyder mange faciliteter, hvoraf nogle er helt unikke indenfor prisklassen. Ligesom kædens øvrige vandrehjem i Firenze og Berlin er her indendørs svømmebasis og sauna til fri afbenyttelse. Herudover er der adgang til udendørs bordtennis og beach-volley. Mod betaling kan det store fitnesslokale også benyttes. Af andre faciliteter er et stort lounge-område med sofaer, stor TV skærm og billard.

Jeres morgenmadsbuffet bliver serveret i den hyggelige, italiensk inspireret restaurant. Her finder I også en bar, hvor der er god mulighed for at mødes med unge fra andre lande. Priserne i restauranten er rimelige.

I den døgnåbne reception er der også mulighed for at veksle valuta. Der er gratis Wi-Fi i hele bygningen og mulighed for opbevaring af bagage.

Indkvartering sker i 4-8 sengs værelser (køje- og enkeltsenge) med bad/toilet. Værelserne er i friske farver og rimelig rummelige. Håndklæder skal medbringes.

Venligst bemærk, at der opkræves et depositum ved ankomsten til hotellet på EUR 10 pr. person. Såfremt ingen skade er sket, tilbagebetales beløbet ved afrejse.

Bo på Hotel Plus Prag på studieturen til Prag.

Tilbage til hoteloversigten. 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejser til Prag
Få tilbud
Har du spørgsmål om studieturen til Prag?
Send email

 

Læs mere om studietur til Prag.

Kontakt