Studietur til Berlin

Berlin er genial til en studietur
 

Studietur til Berlin - fra gammel til nyere historie

Billig studietur til Berlin med KILROY. Det er meget populært at rejse på studierejse og skolerejse til Berlin. Tysklands hovedstad er en by fuld af historie og kultur. Ud over, at byen byder på alverdens historiske monumenter og kulturelle institutioner, finder I også et af de mest hippe og moderne bymiljøer i Europa. En studietur til Berlin byder på fantastiske oplevelser og byen har virkelig det hele til en studietur.

Få tilsendt et gratis og uforpligtende tilbud
Bestil tilbud
Har I spørgsmål?
Kontakt os
Priser på studietur til Berlin
Se priser

Du er også altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter på: 
+45 70 22 05 35

5 gode grunde til at rejse på studietur til Berlin

 • Berlin er en billig samt indholdsrig studietur
 • Berlins historie gør at byen er ideel til studieture med alle fag og retninger 
 • Gode indkvarteringsmuligheder for grupperejser til Berlin
 • Det tager kun 1 time at flyve eller 6-7 timer at køre til Berlin
 • Når I booker en studietur til Berlin gennem KILROY får alle studerende et gratis ISIC studiekort, som giver jer vilde rabatter på oplevelser og mad i Berlin fx.: 63% rabat på Jewish Museum Berlin, 50% rabat på Deutsches Historisches Museum, 50% rabat på Neues Museum Berlin, gratis indgang til Olympiastadion Berlin og 25% rabat på Friedrichstadt-Palast - for blot at nævne nogle få (ændringer kan forekomme)
  Alt i alt sparer I penge på at booke studieturen til Berlin hos KILROY

Det siger vores kunder om studieturen til Berlin

"Hej Michelle.

Vil bare sige tak for sammensætningen af en helt fantastisk studietur. Vi var meget tilfredse med alt lige fra hotellet til chaufføren! Glæder mig allerede til næste gang - vi snakkes om 3 år ;)

Mange hilsner fra Laura" 
- Hjørring Private Realskole

Hvad skal I opleve på en studietur til Berlin?

skolerejse til berlin - her er berlins skyline
Vi sender altid et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studietur til Berlin.

En studietur til Berlin, er en historisk, æstetisk og bekvemmelig oplevelse. Vi kan anbefale at opleve Berlin historiske bydel, Der Mitte, hvor grænsen mellem det gamle Østberlin og Vestberlin kan ses med det blotte øje. Grænsen er ikke længere i form af en truende mur, men i form af bygningernes tydelige arkitektoniske adskillelse. Forskellene på det gamle kommunistiske diktatur og Vestberlins moderne aftryk er bevaret i arkitekturen.

Udover de historiske monumenter fra den Kolde Krig, byder Der Mitte også på et væld af cafeer, restauranter, museumer, gallerier og diskoteker. Det er her Berlins åre pulser. Det er her, Berlinerne går i byen. Da Der Mitte ligger så centralt, er det nemt at komme derfra når dagen eller aftenen slutter. Hvad enten det er med bus, taxa eller med metroen, U-Bahn, der er kendt for at være den mest punktlige metro i Europa.

Der er mange spændende og interessante oplevelser og seværdigheder i Berlin, og byen er på mange måder et oplagt rejsemål for studierejser eller grupperejser. Vores erfarne rejsekonsulenter hjælper jer med at sammensætte jeres faglige studieprogram for studierejsen. Kontakt os og få et samlet tilbud på jeres studietur til Berlin. 

Derudover kan I glæde jer til at opleve:

 • Brandenburger Tor
 • Resterne af Berlinmuren og mindesmærket
 • Gendarmenmarkt
 • Det Egyptiske Museum
 • Siegessäule
 • Reichstag med den nye kuppel
 • Spandauer Zitadelle
 • Pergamon Altar
 • Det Jødiske Museum
 • STASI-hovedkvarteret
 • Gedächtniskirche
 • Kurfürstendamm ("Ku damm") shopping gaden
 • Alexanderplatz
 • Checkpoint Charlie

Dette I bør se og opleve udenfor Berlin:

 • Postdam og Sanssouci Slottet
 • Sachsenhausen koncentrationslejren

Få personlig vejledning om oplevelser på en grupperejse til Berlin

Sammen med undervisere har vi sammensat det gratis dokument "Next Stop Berlin" om ture og oplevelser på skolerejsen til Berlin. Vi kan fx anbefale et besøg i Berlins underjordiske gange, en tur til koncentrationslejren Sachsenhausen eller et privat foredrag med en dansk journalist, bosat i Berlin. Der er mange muligheder for indhold og ture på studierejsen i Berlin.

Hvor skal man bo på en studietur til Berlin?

hostel i berlin til grupperejser

Bo fx på Smart Stay Hotel Berlin City, som åbnede i 2013.

Vi har nøje udvalgt god og hyggelig indkvartering i Berlin som er ideel til større grupper. På alle vores hoteller, hostels og vandrehjem i Berlin, er morgenmad inkluderet. Læs mere om vores indkvarteringsmuligheder på studieture til Berlin og kontakt os, hvis I har spørgsmål om mulighederne fx lokation, oplevelser i området, faciliteter eller andet. Alle typer spørgsmål er velkommen. Det er altid gratis at modtage et samlet tilbud på transport, indkvartering og evt. oplevelser. Vi skræddersyer et tilbud til jer - helt gratis og uforpligtende.

Transport på studieturen til Berlin

Berlin er en kompakt by, der gør det bekvemmeligt at komme rundt og se alle de spændende seværdigheder, særligt når man rejser som en gruppe. Hvad enten det er Brandenburger Tor, Kurfürstendamm eller mindesmærket ved Berlinmuren, så er det nemt og hurtigt at komme omkring på studieturen til Berlin.

Kombinér studierejsen til Berlin med et tysk sprogkursus

studietur til berlin og tysk

Med KILROY har I mulighed for at blive bedre til tysk på jeres studierejse til Berlin. På sprogskolen ANDA i det centrale Berlin, nærmere betegnet i Friedrichshain, får I undervisning i 3 dage med enten 4 lektioner eller 5 lektioner per dag. I bliver naturligvis undervist af tyskere, og I kan godt forvente at få styrket jeres ordforråd og tyske grammatik på få dage. Læs mere om sprogskolen i Berlin og se den samlede pris på transport til Berlin, indkvartering samt sprogskole.

Kreuzberg – tag til Lille Istanbul på studierejsen til Berlin

studierejse til berlin - studietur til berlin

Kreuzberg ligger i den østlige del af Berlins centrum, og her skal man regne med, at gadebilledet ændrer sig. En studietur til Berlin går ikke uden om Kreuzberg. Området har traditionelt været hjemsted for Berlins kulturradikale venstrefløj eller Bohemerne, der med utallige musikforretninger, vegetarrestauranter, tatovører og alverdens barer tydeligt har sat deres præg på Kreuzberg. Det er ved grænsen til det vestlige Kreuzberg, at det legendariske Checkpoint Charlie er placeret.

Bydelen Kreuzberg er et skoleeksempel på, hvilken ny dimension det multikulturelle samfund kan skabe i en storby. Det østlige Kreuzberg og særligt gaden, Oranienstrasse, er hjemsted og arbejdsplads for tusindevis af tyrkiske immigranter. På Oranienstrasse findes et hav af tyrkiske specialiteter. Alt fra den helt fantastiske gastronomiske oplevelse til den enkle, men kendte, dönerkebab. At træde ind i det østlige Kreuzberg, er som at træde ind på en markedsplads i Tyrkiets største by, Istanbul.

Skal studieturen gå til Berlin?
Få et tilbud

 

Kontakt