Industriepalast Hostel (B)

Industriepalast Hostel
I området Friedrichshain finder I Indistriepalast Hostel. I området finder I også mange restauranter og caféer. Dejlig central beliggenhed og perfekt udgangspunkt for faglige aktiviteter.

Nærmeste U-Bahn er Warschauer Strasse.

Industriepalast har i alt ca. 400 senge. Her er velegnet for ungdomsgrupper og der tilbydes mange faciliteter. Her er døgnåben reception med safetyboks og bar. Morgenmaden serveres som buffet kl. 07.00 – 10.00 i morgenmadslokalet. Der forefindes internet terminlaler, Wi-Fi, stort opholdsrum med bordfodbold, bordtennis og billiard. Der forefindes også et gæstekøkken, som dog skal forudbestilles. Til lærerne er der ”lounge” med PC, printer og gratis Wi-Fi.

Indkvartering sker i 6-8 sengsværelser med håndvask. Bad og toilet findes på gangen. Det er muligt mod tillæg at få værelser med bad/toilet. Der er desuden handicapvenlige værelser. Håndklæder skal medbringes.

Der opkræves depositum på € 200,- for gruppen ved ankomsten til hotellet. Dette depositum refunderes ved afrejse, såfremt ingen skade er sket på hotellet.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejser til Berlin
Få tilbud

Spørgsmål om grupperejsen til Berlin? Send os en email. 

Læs mere om studietur til Berlin.

Kontakt