Studietur til Berlin

Faglige studiebesøg i Berlin

Faglige studiebesøg i Berlin
KILROY tilbyder at arrangere faglige studiebesøg i Berlin og omegn. Dette kan være besøg hos virksomheder, kulturelle institutioner eller seværdigheder af forskellig karakter. Vi hjælper også til med praktiske oplysninger om offentlig transport.

KILROY har et bredt udvalg af faglige studiebesøg - vi sammensætter mere end gerne et program som er tilpasset lige jeres ønsker og behov. Klik på linket i bunden af siden for at hente det fulde program over mulige studiebesøg. Her er et par eksempler på studiebesøg i Berlin:

Studiebesøg til Koncentrationslejren Sachsenhausen

Ca. 35 km nord for Berlin, i nærheden af forstaden Oranienburg, ligger “Nationale Mahn- und Gedänkstätte Sachsenhausen”. Sachsenhausen var nazistisk koncentrationslejr fra 1936 til 1945 og husede mere end 200.000 fanger fra 47 forskellige lande, heriblandt mange danske modstandsfolk. Det er den første koncentrationslejr, som blev opført efter, at Reichsführer Heinrich Himmler blev Gestapos chef i 1936. Tusindvis af mennesker døde i lejren som følge af sult, sygdomme, tvangsarbejde og mishandling – eller også blev de ofre for SS’ systematiske udryddelse. Desuden døde flere tusinde under dødsmarchen til Schwerin, som fandt sted i april 1945.

Der er kun bevaret en mindre del af lejren, men stedet er stadig en stor historisk attraktion, som giver et godt indtryk af de rædsler og myrderier, som fandt sted i lejren. Det er bl.a. muligt, at besøge henrettelsespladsen, barak 39, køkkenet og kommandantens bolig.

Studiebesøg til Berliner Unterwelten

Gå ikke glip af et besøg i Berlins underjordiske gange, der åbnedes for offentligheden i 1997. Tunnellerne er udgravet helt tilbage i 1650 af tyske bryggere, som benyttede dem til, at holde øllet koldt. I gangene er der fundet alt lige fra begravelsespladser, hemmelige beskyttelsesrum og kloakker - til en flyfabrik.

Studiebesøg til Deutsches Technikmuseum Berlin

Dette storslåede museum fra 1982 tager jer med på en rejse gennem tiden. I præsenteres for flere temaudstillinger, som viser gamle og nye teknologier indenfor områder som EDB, TV, radio, dampmaskiner, tog, modelfly, modelskibe, tøj og tekstiler. Alle trafikmidler til lands, vands og i luften er repræsenteret. Til museet hører også Science Center Spektrum, som har et righoldigt udvalg af demonstrationsforsøg og hands-on forsøg.

Download Next Stop om Berlin forneden og læs om alle vores forslag til studiebesøg i Tyskland og Berlin. Hvis I selv har forslag til studiebesøg, vil vi med glæde tilføje dem programmet hvis det er muligt.

Hent fuld information om faglige studiebesøg i Berlin

 

Kontakt