Studietur til Berlin

Oplevelser og program på studieturen til Berlin

program på studieturen til berlin
På en studietur til Berlin hører der faglige aktiviteter til. Vil I besøge en virksomhed? Høre et foredrag om et særligt emne? Besøge en skole eller måske besøge kulturelle institutioner eller seværdigheder i Berlin? Mulighederne er mange, og vi eksperter i faglige programmer på studieture til Berlin.

Berlin er en stor by og det kan være svært at vælge, hvilke faglige ture og aktiviteter gruppen skal opleve på studieturen til Berlin. Vi kan vejlede jer om studierejsens faglige indhold og vi sammensætter mere end gerne et program som er tilpasset jeres ønsker og behov. Klik på linket i bunden af siden for at hente det fulde program over mulige oplevelser på studieturen til Berlin.

Her kan I nemt søge og læse om de mange oplevelser for grupper i Berlin.

 

Besøg Koncentrationslejren Sachsenhausen på studierejsen
Ca. 35 km nord for Berlin, i nærheden af forstaden Oranienburg, ligger “Nationale Mahn- und Gedänkstätte Sachsenhausen”. Sachsenhausen var nazistisk koncentrationslejr fra 1936 til 1945 og husede mere end 200.000 fanger fra 47 forskellige lande, heriblandt mange danske modstandsfolk. Det er den første koncentrationslejr, som blev opført efter, at Reichsführer Heinrich Himmler blev Gestapos chef i 1936. Tusindvis af mennesker døde i lejren som følge af sult, sygdomme, tvangsarbejde og mishandling – eller også blev de ofre for SS’ systematiske udryddelse. Desuden døde flere tusinde under dødsmarchen til Schwerin, som fandt sted i april 1945.

Der er kun bevaret en mindre del af lejren, men stedet er stadig en stor historisk attraktion, som giver et godt indtryk af de rædsler og myrderier, som fandt sted i lejren. Det er bl.a. muligt, at besøge henrettelsespladsen, barak 39, køkkenet og kommandantens bolig.

Besøg Berliner Unterwelten på studieturen til Berlin

Gå ikke glip af et besøg i Berlins underjordiske gange, der åbnedes for offentligheden i 1997. Tunnellerne er udgravet helt tilbage i 1650 af tyske bryggere, som benyttede dem til, at holde øllet koldt. I gangene er der fundet alt lige fra begravelsespladser, hemmelige beskyttelsesrum og kloakker - til en flyfabrik.

Besøg Deutsches Technikmuseum Berlin

Dette storslåede museum fra 1982 tager jer med på en rejse gennem tiden. I præsenteres for flere temaudstillinger, som viser gamle og nye teknologier indenfor områder som EDB, TV, radio, dampmaskiner, tog, modelfly, modelskibe, tøj og tekstiler. Alle trafikmidler til lands, vands og i luften er repræsenteret. Til museet hører også Science Center Spektrum, som har et righoldigt udvalg af demonstrationsforsøg og hands-on forsøg.

Download Next Stop om Berlin forneden og læs om alle vores forslag til programmet og oplevelser på studieturen til Berlin. Hvis I selv har forslag til faglige aktiviteter i Berlin, vil vi med glæde tilføje dem programmet, såfremt det er muligt.

Se program og oplevelser på studieturen til Berlin

Har du spørgsmål om studieturen til Berlin, kan du altid sende os en email

Læs mere om studietur til Berlin.

Kontakt