Studietur til Hamborg

Besøg Rådhuspladsen på studieturen til Hamborg
 

Studietur til Hamborg - en ægte perle, tæt på

Billig studietur til Hamborg. Kun 160 km syd for den dansk/tyske grænse, og 150 km fra færgehavnen i Puttgarten, finder man Tysklands næststørste by Hamborg, smukt beliggende ved Elben og med et væld af rekreative områder, kanaler og søer. Få et gratis tilbud på transport og overnatning på en grupperejse til Hamborg.

Vil du modtage et gratis tilbud?
Kontakt KILROY
Har du spørgsmål?
Send e-mail
Priser til Hamborg
Se priser

Du er også altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter på: 
+45 70 22 05 35

Studietur til Hamborg - 4 gode grunde til at rejse til Hamborg

  • Overkommelig transporttid - 50 minutter i fly fra KBH, 6 timer i tog fra Ålborg og kun 160 km fra den danske grænse
  • Hamborg er en meget kulturel by - musicals, teatre og museer venter på besøg
  • Speicherstadt, på UNESCOs verdensarvliste er et af byens smukkeste områder 
  • I kan cykle rundt på studierejsen i Hamborg

Den tidligere Hansestad Hamborg var den by, der blev hårdest ramt af de allierede bombetogter under 2. verdenskrig, hvilket betyder at byen i dag fremstår med overvejende nyere bygninger og arkitektur.

Hotel, hostel og vandrehjem i Hamborg

Hamburg Generator Hamburg Shared Room 01Bo fx på Generator Hostel på studieturen til Hamborg.

Det kan være svært at finde billig og god overnatning til grupperejser til Hamborg. Hvor skal man bo? Er det tæt på offentlig transport? Er der WiFi og kan vi bo ved siden af hinanden? Disse er typiske spørgsmål, og vores dygtige rejsekonsulenter kan altid vejlede jer om hoteller, hostels og vandrehjem i Hamborg. Vi kan sende flere forskellige tilbud til jer, så I kan sammenligne de forskellige overnatningsmuligheder. Læs meget mere om overnatning for grupper i Hamborg.

Hamborg er meget mere end en gennemfartsby

Mange danskere ser Hamborg som "gennemfartsby" på vej mod varmere himmelstrøg, og overser, at Hamborg faktisk har rigtig meget at byde på. Havnen er Tysklands største, for i et stort land med begrænset adgang til havet, er Hamborgs placering ved Elben vigtig, og i modsætning til andre havnebyer som London og New York, er her stadig fuld tryk på havnemiljøet.

studietur til hamborg - skolerejse til hamborg

De mange grønne områder, inddæmninger og placeringen ved den store flod, har gjort, at Hamburg har flere broer end Venedig, Amsterdam og London tilsammen, flere end 2.500 styk. Det giver et spændende og afslappet miljø, hvor man reelt ikke fornemmer, at man bevæger sig rundt i en by med næsten 2 mio. indbyggere - uden forstæderne er talt med. Her er desuden et fremragende transportsystem, hvilket gør grupperejser til Hamborg med tog særdeles attraktive.

På studieturen til Hamborg - oplev historiens vingesus

På en studierejse eller grupperejse til Hamborg vil det være spændende at besøge den russiske u-båd U 434, som i 2002 blev gjort til museum. Ligeledes er den tidligere fange- og arbejdslejr Neuengamme er et absolut must. Op mod 55.000 personer mistede livet under 2. verdenskrig i denne lejr, som står som et gruopvækkende minde fra Nazi-Tyskland. Verdens største modeljernbane bør desuden få alle til at spærre øjnene op. Anlægget består af mere end 1.000 tog og 15.000 vogne og er i sandhed et imponerende bygningsværk.

Musicals og teater på studierejsen i Hamborg

Har man tid bør man tage til Blankenese og opleve det fantastisk hyggelige miljø ved indsejlingen til Hamborg havn, med udsigt til Airbus' imponerende fabriksbygninger på den anden side af Elben. Eller hvad med en gåtur under floden i den gamle Elb-tunnel fra 1911, som stadig fungerer som lokalt bindeled på tværs af vandene.

På underholdningssiden har Hamborg formået at hævde sig som Nordeuropas musicalby nr. 1, så det vil altid være muligt at opleve en underholdende musical. Hvad venter I på - hvorfor ikke vælge Hamborg som rejsemål for jeres studierejse eller grupperejse?

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejser til Hamborg
Få tilbud

 

Kontakt