Studietur til München

Studietur til München - Marienplatz Aerialur
 

Studietur til München - en kulturel perle

Billig studietur til München. München er en perfekt destination, hvis man drømmer om akademisk indhold samt spændende studieoplevelser til en god pris. München er særligt interessant for jer der ønsker indblik i sprog, historie, kultur og sociale studier.

Vil du modtage et gratis tilbud?
Kontakt KILROY
Har du spørgsmål?
Send e-mail
Priser til München
Se priser

Du er også altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter på: +45 70 22 05 35

München er Tysklands tredjestørste by og den har rigtig meget at tilbyde indenfor kort afstand. Glæd jer til spændende historie, velbevaret kultur og til at opleve Münchens status som økonomisk stormagt, ikke kun i Tyskland, men i hele verden.

Jeres studietur til München bliver præget af høj kvalitet, venlighed og god service.

Studietur til München - hvad kan vi opleve?studierejse til München - grupperejse til München - besøg karlsplatz

Munich Alstadt er byens historiske centrum. I de smalle gader og stræder kan man hurtigt fornemme byens historie og atmosfære, men du vil ikke bemærke at mange af byens smukke, gamle bygninger blev genopbygget efter 2. verdenskrig. I München Alstadt finder I hyggelige caféer og restauranter, dyre butikker, second-hand butikker og lækre supermarkeder.

Münchens hovedattraktioner er:

 • Hofbräuhaus - byens legendariske ølhal
 • Slottet Nymphenburg i den vestlige del af München
 • Marienplatz med rådhuset
 • St. Peter Kirche
 • The Gothic Frauenkirche
 • Michaelskirche fra Renæssancen
 • Theatinerkirche fra Baroktiden
 • Asamkirche fra Baroktiden
 • Det Nationale Teater
 • Residenz Palace
 • Deutsches Museum
 • Bayerisches Nationalmuseum
 • English Garden med Monopteros
 • Hofgarten med Diana Temple
 • Allianz Arena fodboldstadium for Bayern München

Hvilke oplevelser er der udenfor München?

München har mange attraktioner at byde på og rigeligt at opleve på en studietur. Det skal også nævnes at regionen Bayern har nogle spændende seværdigheder fx:

 • Neuschwanstein slottet fra 1800tallet, cirka 130 km fra München
 • Slottet Linderhof i Oberammargau, cirka 100 km fra München
 • Pilgrimage Church of Wies fra 1740, cirka 100 km fra München

Hvor skal man bo på en studierejse og studietur til München?

hostel til studieturen til münchen - Ao Hostel

Bo fx på A&O Hostel på studierejsen til München. A&O Hostel ligger i området Laim.

Vi har nøje udvalgt indkvarteringsmuligheder i München, som er ideele til studieture og skolerejser. Det kan være svært at vælge typen af indkvartering til en større gruppe, hvorfor vores rejsekonsulenter med glæde vil hjælpe og vejlede jer. Læs mere om hoteller og hostels til grupperejser til München her.

Munchens finansielle centrum

München har en stor finansiel rolle i Tyskland og en lav arbejdsløshed. München er en supermagt og i byen finder I mange hovedkvarterer for Tysklands største virksomheder fx BMW (Bayerische Motor Werke), Siemens, MAN og Allianz insurance. Der er også mulighed for studiebesøg hos nogle af de store virksomheder i München og Bavaria.

Historie om München
München blev grundlagt i 1158 af Duke Henry the Lion, da han med magt, bragte munke til byen. München blev hurtigt centrum for tysk og europæisk kultur, særligt i 1500-tallet da hertugerne tiltrak kunstnere til byen.

I 1806, blev Münchens position forstærket yderligere ved udnævnelsen af den kongelige residens. På jeres studietur til München vil I opleve mange gamle bygninger og vigtige institutioner fra dengang. Mindre flatterende er byens centrum som var center for nazisimen i 1920'erne. Under 2. verdenskrig blev centrum ødelagt og nærmest jævnet med jorden, men bayerne genopbyggede mange af byens monumenter ud fra original tegningerne.

München - øl og sport

Der er ingen grund til at benægte det. München er bare forbundet med øl og fodbold. Kærligheden til øl kulminerer hvert år til Oktoberfest (som ofte starter i september). Hvis ikke øl tiltrækker opmærksomheden, så må det være fodbold. Münchens stolthed er uden tvivl Bayern Münchens fodboldhold med mange nationale og internationale sejre. Hvis du er bare en lille smule fodboldfan, eller er klar på en stor oplevelse, er det næsten et must at se en fodboldkamp på holdets hjemmestadion Allianz Arena, og så er det oven i købet et flot stadion, særligt om aftenen.

Tag på studietur til en af Tysklands smukkeste byer München - I vil ikke fortryde det.

Vil I have et gratis tilbud på studieturen til München?
Kontakt KILROY!

 

Kontakt