Studietur til Budapest

Oplev historiske Budapest på studieturen
 

Studietur til Budapest

Ungarns hovedstad, Budapest, er delt i Buda og Pest af den mægtige flod Donau. Byen er landets administrative, forretningsmæssige og kulturelle midtpunkt, men Budapests umiddelbare skønhed er for alvor det, der får den til at skille sig ud fra andre storbyer og gør den perfekt til en studietur. Budapest er idéel til studieturen.

Vil du modtage et gratis tilbud?
Kontakt KILROY
Har du spørgsmål?
Send e-mail
Se priser til Budapest
Alle priser

Du er også altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter på: +45 70 22 05 35

Det siger vores kunder

"Vi er rigtig godt tilfredse med det hele:) Alt er gået planmæssigt og problemfrit, og der har været hurtig hjælp og svar fra jeres side ved evt. spørgsmål. Hotellet var godt og lå centralt. Vores guide - Susanna - i Budapest var rigtig sød og hjælpsom og eleverne var også meget glade for hende. Vi er meget glade for at rejse med Kilroy og anbefaler det varmt:) Vi har endnu ikke besluttet næste års destination, men vender sikkert tilbage."

Marianne, Slotshaven Gymnasium

På studietur til 'Østeuropas Paris', Budapest

På en studierejse til Budapest er noget af det første, man bemærker de brede avenuer, grønne parker og den harmoniske blanding af arkitektoniske stilarter. Det er ikke for ingenting, at Budapest har fået kælenavnet “Østeuropas Paris”. Det er dog ikke kun den arkitektoniske mægtighed, der gør studieturen til Budapest til noget særligt. Bygningernes design og stil hænger uomtvisteligt sammen med byens stolte historie. Budapest er ikke bare en stor by i Østeuropa. Inden 1. Verdenskrig var det Østrig-Ungarnske Rige et af Europas rigeste lande, og det kan ses, når man på studierejsen spadserer gennem Budapest.

Bygninger som den store hovedbanegård, parlamentet eller det berømte Kiraly-bad er alle udsmykket, som de var det for mange hundrede år siden. Selv den mindste gargoil er bevaret på de gamle mure. Det er bygninger, der viser, at Budapest engang var en af Europas allerstørste og hurtigst-voksende metropoler.

Generelt er Budapest helt ideel til byvandringer, hvor man er mange sammen. Der er et utal af seværdigheder, og så kan vejret være en fryd. Byen egner sig perfekt til studierejser og grupperejser.

Med tog, bus eller fly på studietur til Budapest

Studieturen eller grupperejsen til Budapest foregår med enten tog, bus eller fly, og det er både billigt og godt at bo og leve i byen, hvor mange forskellige folkeslag har domineret og bidraget gennem tiden. Husk at give drikkepenge - det er noget ungarerne sætter stor pris på.

Det I bør se og opleve på studieturen til Budapest:

 • Buda-borgområdet
 • Fiskebastionen
 • Parlamentet
 • Margreteøen
 • Et berømt bad f.eks. Gellert eller Kiraly
 • Besøg på en af de berømte cafeer
 • Sejltur på Donau
 • Matthias kirken
 • Folklore aften

Det I bør se og opleve udenfor Budapest:

 • Donau-knæet
 • Szentendre
 • Ezstergom
 • Kesckemét og pusztaen
 • Balaton-søen

Hvor skal I bo på studieturen til Budapest?

Det kan være svært at vælge den rette form for indkvartering for en større grupperejse til Budapest. Vi har nøje udvalgt gode hoteller og hostels i Berlin som er ideele for studieture og skolerejser. Vi har forskellige typer indkvartering i flere prisklasser, og vi vil med glæde komme med en personlig anbefaling af hotel/hostel for jeres gruppe ud fra budget, ønsker og plangte aktiviteter i Budapest.
Læs mere om vores hoteller og hostels for studieture i Budapest her.

Skal studierejsen gå til Budapest?
Få tilbud

 

Kontakt