Studietur til Budapest

Oplevelser på studieturen i Budapest

oplevelser i budapest - ture og udflugter i budapest
Ture og udflugter i Budapest. Vi har spændende oplevelser og fagligt indhold på studieturen til Budapest. Vi har mange kontakter i Budapest og omegn, og vi kan altid undersøge om en tur eller udflugt er mulig for jeres studietur og skolerejse til Budapest.

Hvad skal man opleve på en studietur til Budapest?

Budapest byder på en masse spændende oplevelser og vi er gerne behjælpelige med jeres faglige indhold på studieturen. Det kan fx være virksomhedsbesøg, skolebesøg, foredrag eller indgang på muséer. Der er rigtig mange muligheder. Netop derfor har vi samlet mange af dem i den gratis PDF 'Next Stop Budapest', som I kan downloade gratis i bunden af siden. Send os en email hvis I har spørgsmål om ture og udflugter for skoleklasser i Budapest. Det er helt gratis og uforpligtende.

Eksempler på spændende oplevelser i Budapest:

 

Besøg en skole i Budapest

I Budapest er det muligt at arrangere besøg på f.eks. folkeskole, gymnasium, handelsskole eller teknisk skole. På denne måde får I et indblik i skolesystemet og elevernes hverdag. Skolerne i Ungarn og Budapest er meget åbne for besøg, og det er altid spændende at opleve en anden kultur end den danske. I får en rundvisning på skolen og bagefter får I tid til at samtale med nogle af de ungarske elever.

Besøg Grundfos med skolen

Den kendte danske virksomhed Grundfos har en fabrik, der ligger ca. 65 km fra Budapest. På virksomheden produceres pumper som bruges i industrien. Et besøg på Grundfos er oplagt, hvis I har emner der relaterer til maskinindustrien og interesse indenfor produktion. Et besøg på Grundfos vil starte med en præsentation af produkterne igennem en 3D film. Herefter får I en grundig rundvisning i fabrikslokalerne, hvor I ser selve produktionen.

Studiebesøg på ELTE Universitets kemiske institut

Der er mulighed for, at I kommer på det anerkendte universitet ELTE og besøger deres kemiske institut. Der er mange forskellige kurser, klasser og udstillinger arrangeret af universitetet, og I har på forskellig måde mulighed for at tage del i disse. Måske I ønsker noget decideret undervisning eller en rundvisning på stedet? Mulighederne er mange og besøget kan som regel vinkles på den måde, det passer jer, så det passer til jeres behov.

Download Next Stop om Budapest forneden og læs om alle vores forslag til studiebesøg i Ungarn og Budapest. Hvis I selv har forslag til studiebesøg, vil vi med glæde tilføje dem programmet hvis det er muligt.

Hent fuld information om faglige studiebesøg i Budapest

 

Kontakt