Mellemøsten

Eksempel på det moderne Mellemøsten - her i form af Dubai
 

Studietur til Mellemøsten

Billig studietur til Mellemøsten. Skal I på studierejse til Mellemøsten kan KILROY sammensætte hele jeres rejse, så I er sikker på at der tages vare om alle detaljer. Vi hjælper med at arrangere jeres studietur til Mellemøsten, og kommer gerne med forslag til udflugter og studiebesøg, så I får planlagt en studierejse til Mellemøsten med både socialt og fagligt indhold.

KILROY arrangerer studieture til alle lande i Mellemøsten fx:

Vi arrangerer studieture til alle lande i Mellemøsten, så kontakt os med jeres planer og budget, og vi sender jer et gratis of uforpligtende tilbud.
Udfyld vores 'få et gratis tilbud formular' her.

Har I spørgsmål om grupperejser til Mellemøsten?
Send email


Information om studierejser til Mellemøsten

Mellemøsten er et vidt begreb og vores eksempler på destinationer i Mellemøsten kan på ingen måde sammenlignes. Man kan forvente to helt forskellige rejser hvad enten man planlægger en studietur til Israel eller en studietur til Dubai.

På en studietur til Tel Aviv kan I opleve en spændende og unikt placeret storby. Tel Aviv har en smuk beliggenhed ud til Middelhavet og repræsenterer den dag i dag, en moderne storby. Tel Aviv er i dag Israels handels-, finans- og kulturcentrum. Det er også her de fleste lande har deres ambassader af politiske grunde, selv om hovedstaden altså er Jerusalem. Det er en meget moderne by med store indkøbcentre, elegante og dyre forretninger, luksushoteller, restauranter, standpomenade, marina, teaterkompagnier og universiteter.

På en studierejse til Dubai kan I møde Vestens og Mellemøstens kultur i én stor forening, hvor lyden af minareter, som kalder til bøn, blandes med moderne popballader fra gaderne. Ingen andre steder i de arabiske lande møder man bikiniklædte turister side om side med burkaklædte kvinder. Disse faktorer er med til at gøre Dubai til noget ganske særligt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studieturen til Mellemøsten
Kontakt KILROY

 

Kontakt