Studietur til Dubai

Man vil se rigeligt med skyskrabere under studieturen til Dubai
 

Studietur til Dubai

Billig studietur til Dubai. I Dubai mødes vestens og Mellemøstens kultur i én stor forening, hvor lyden af minareter, som kalder til bøn, blandes med moderne popballader fra gaderne. Ingen andre steder i de arabiske lande møder man bikiniklædte turister side om side med burkaklædte kvinder. Disse faktorer er med til at gøre Dubai til noget ganske særligt. Rejs på grupperejse til Dubai med KILROY.

Vil du modtage et gratis tilbud?
Kontakt KILROY
Har du spørgsmål?
Send e-mail
Se priser til Dubai
Alle priser

Du er også altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter på: +45 70 22 05 35

Dubai by er hovedstad i emiratet Dubai. Emiratet Dubai er igen en del af De Forenede Arabiske Emirater, hvor hovedstaden hedder Abu Dhabi. Her er tale om en meget international by, hvor kun omkring 20% af befolkningen er af lokal oprindelse - resten er rige udlændinge, eller gæstearbejdere, som er ansat til at tage sig af de rige gæster.

Dubai har mange vartegn, fra Verdens højeste bygning, Burj Khalifa, over det smukke hotel Burj al Arab, til de kunstigt skabte øer, udformet som palmer og et helt verdensbillede. Her er så mange penge i omløb, at man som 'almindeligt' menneske til stadighed bliver forbløffet og imponeret, når man ser de dyreste biler, de højeste huse og de største yacht samlet på et ganske lille område.

På grupperejser til Dubai er der rigeligt med oplevelser til mange dages udforskning, hvor man kan kombinere det nye med det gamle, tage på jeepsafari i baglandet eller hoppe til andre byer i området.

På studietur til det gamle Dubai

Udviklingen i Dubai er gået forrygende stærk, og mange steder har den arabiske sjæl haft svært ved at følge med. Dog kan man stadig opleve noget af det gamle Dubai ved at tage til bydelen Deira. Her kan man stadig se, hvordan livet var i Dubai for 30 år siden, med de små dhows, træbåde, liggende i havnen, som før i tiden. Vil I opleve et gammelt købmandshjem, kan I tage til Heritage House, hvor man kan opleve hvordan et rigt købmandshjem fra 1900-tallet så ud.

Seværdigheder i Dubai

Der findes et væld af unikke og spændende seværdigheder og attraktioner i Dubai, som kan være med til at danne et spændende ugeprogram, der er med til at skabe et indblik i den arabiske verdens kultur.

Bastakiya

Bastakiya er et mere traditionelt område i Dubai, hvor bybilledet præges af smalle stræder og høje bygninger. Nogle af bygningerne er blevet restaureret, som er med til at gøre området mere autentisk.

Dubai Museum

Dubai Museum ligger i en gammel fæstning fra 1799 i Bastakiya-området. På museet kan man lære om emiraternes historie, du kan se traditionelle arabiske hjem, moskeer, fiskeri og handel. Udstillingerne består af billeder, tekster og forskellige genstande. Museet bør være en del af enhver studietur til Dubai.

Majlis Gallery

Majlis Gallery er et kunstmuseum, som også ligger i Bastakiya området. Et gammelt tårn danner rammerne for kunstmuseet, hvor du kan se værker af både lokale og internationale kunstnere.

Jumeirah Moské

Jumeirah Moské er et fantastisk eksempel på moderne islamisk arkitektur og en meget smuk moské. Moskéen er en af de mest besøgte og fotograferede seværdigheder i Dubai.

Bedouin Village

I Bedouin Village kan I tage på eventyr og opleve det traditionelle liv i ørkenen. Her kan I ride på kameler og tage på spændende ørkensafari. Er én dag ikke nok, er det muligt at overnatte i ørkenen på et meget unikt resort ved navn Al Maha, som dækker et meget stort ørkenareal.

Arkæologiske steder

Du kan opleve fantastiske arkæologiske fund ved Al Ghusals, Al Sufooh og Jumeirah. Her kan man bl.a. se 2000 år gamle gravpladser og forskellige artefakter fra det 7. århundrede frem til det 15.

Souk

Souk er det arabiske ord for marked. I Dubai findes der mange forskellige markeder i de forskellige bydele. Guld Souk er et af verdens største guldmarkeder, hvor man kan købe mange forskellige slags guldvarer. Deira Souk er et overdækket marked, med en indisk stemning. Her kan man finde alt indenfor tekstiler, krydderier, tøj og henna. Alle aromaer og indtryk er forførende og spændende.
Og husk! På markederne pruttes der om prisen!

Burj Al Arab

Burj Al Arab er - sammen med Burj Khalifa - den mest kendte skyskraber i Dubai, og verdens eneste 7-stjernede hotel. Hotellet er bygget på en kunstig ø, og området omkring hotellet er meget specielt pga. dets mange basarer og restauranter.

Studietur for bygningsingeniører

På grund af Dubais imponerende vækst og imponerende byggeprojekter er den et oplagt rejsemål for en studietur for bygningsingeniører. Vi sikrer, at studieturen får det rette faglige islæt gennem faglige studiebesøg. 

Udflugter i Dubai

Selvom Dubai har alt, der gør en studierejse til en fantastisk og lærerig oplevelse, findes der også andre spændende muligheder lige om hjørnet. Blot få timer fra Dubai ligger flere oplevelser og venter, som kunne være oplagt at udforske nærmere.

Dagstur til Abu Dhabi

Abu Dhabi er Emiraternes hovedstad, og ligger blot få timers kørsel fra Dubai. Da vejene er meget gode, er det intet problem at komme hertil. Abu Dhabi ligner til forveksling Dubai, og betragtes som det kulturelle centrum for Emiraterne. Byen slår hårdt på miljø og arbejder meget med grøn teknologi og har store visioner om CO2 neutrale bydele.

Oman, Muscat

Vil man opleve noget helt andet, skal man besøge Oman. Kun 45 min fra Dubai i fly ligger hovedstaden i Oman, Muscat, som er en hel anden verden i forhold til Dubai. Her kan man opleve den helt autentiske arabiske kultur og i en hel anden charmerende indpakning. Der er forbud mod at bygge i mere end 3 etager og alt skal være i hvidt eller beige. Dette er med til at gøre byen meget smuk og yderst betagende. Og i forhold til Dubai overraskes man her med den store frodighed, der hersker i området.
Et absolut must er at besøge Grand Mosque, som er en umådelig smuk moske.

Hele turen kan gøres på en dag, men har man muligheden burde man unde sig selv en overnatning i byen, for at nyde stedets forunderlige natur, på de mange dejlige hoteller i området.

Kort sagt, en studietur til Dubai, er en rejse til en spændende metropol, som på en gang fascinerer og forundrer. Så ønsker I jer en anderledes studietur, studierejse eller grupperejse er Dubai et oplagt rejsemål. 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejser til Dubai
Få tilbud

 

Kontakt