Studietur til Tel Aviv

Skyline ved kysten ved Tel Aviv
 

Studietur til Tel Aviv

Tel Aviv er Israels næststørste by med omkring 400.000 indbyggere, men er centrum for den største metro-regionen i Israel med omkring 4 mio. indbyggere. Tel Aviv er med sin internationale lufthavn, og et godt udbygget vejnet, det perfekte udgangspunkt for at udforske resten af Israel.

Vil du modtage et gratis tilbud?
Kontakt KILROY
Har du spørgsmål?
Send e-mail
Se priser til Tel Aviv
Alle priser

Du er også altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter på: +45 70 22 05 35

Tel Aviv ligger ved Middelhavet og byen har hastigt udviklet sig til en moderne storby med museer, markeder, cafeer og et livligt aften/natteliv. Byen er desuden Israels omdrejningspunkt inden for handel, kultur og finans, på trods af det faktum, at det hverken er landets største by eller hovedstad.

I årene omkring 2. verdenskrig steg emigrationsbølgen til Israel i hastigt tempo, og Tel Aviv voksede sammen med nabobyen Jaffa, som ind til da, havde været domineret af muslimer. Med den store emigration efter krigen kom muslimerne i mindretal og er blevet fordrevet til bl.a. Gaza. Tel Aviv har altid haft en central placering i historien, bl.a. var den udgangspunkt for vejen til Orienten.

Udflugter under studieturen til Tel Aviv

Med sin unikke placering i geografien er Tel Aviv det ideelle udgangspunkt for udflugter til de fleste af Israels øvrige seværdigheder f.eks. Vestbredden, Galilæa, Jerusalem, Bethlehem, Gazastriben og Negev-ørkenen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejser til Tel Aviv
Få tilbud

 

Kontakt