Nordamerika

Tag på studietur til spændende Toronto i Canada
 

Studietur til Nordamerika - USA, Canada & Mexico

Billig studietur til Nordamerika. Hvem vil ikke gerne på studierejse og grupperejse til Nordamerika? KILROY udarbejder gerne et tilbud på jeres studietur til USA, Canada eller Mexico med udgangspunkt i jeres ønsker og krav.

KILROY skræddersyer studieture til alle lande og byer i Nordamerika:

Studieture til alle byer i Nordamerika

Vi kan altid arrangere studieture til ikke-typiske destinationer i USA. Måske I drømmer om at tage på studietur til Sydstaterne, eller til Alaska? Hos KILROY er vi eksperter i studieture og grupperejser til hele verden. Vi kan altid sende jer et helt gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse med fly og overnatning. Hvis I ønsker det, kan vi også vejlede om ture og udflugter på studieturen til Nordamerika.

Studierejse til USA - besøg flere byer

På en studierejse og grupperejse til USA, kan man sagtens nå at besøge to af de helt store klassiskere - fx New York og Washington. Vi kan fx hjælpe med at planlægge transporten mellem de to byer. Ønsker I ikke at kombinere de 2 byer, men vil blot bruge en dag på at besøge enten New York eller Washington, kan dette også lade sig gøre. Har I mere tid til rådighed, kan vi også sammensætte en større rejse i USA, hvor I får mulighed for at komme rundt til flere byer.

Hvad vil I opleve på studieturen til USA?

studietur til Nordamerika - grupperejse til Nordamerika

Vi hjælper gerne med ture og udflugter på grupperejsen til USA. Et studieprogram skal som min. bookes 6 uger før afrejse, så vi kan få alle de praktiske detaljer på plads i god tid. Har I specielle ønsker omkring studiebesøg, forhører vi også gerne om dette hos vores lokale samarbejdspartnere. 

Hvor skal I bo på studieturen til Nordamerika?

Vi udarbejder normalt et tilbud med flere forskellige forslag til indkvartering, så I kan få en ide om prisniveauet og prisforskel på baggrund af beliggenhed og standard. En studietur til New York er altid i en sikker vinder, men vi tilbyder også studieture til en lang række andre byer i Nordamerika.

Få et gratis tilbud på studieturen til Nordamerika
Kontakt KILROY

Kontakt