Mexico

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studieturen til Mexico
 

Studietur til Mexico

Er I ved at planlægge årets studierejse? Hos KILROY arrangerer vi studierejser og grupperejser til Mexico. Mexico City har alt hvad man kan forlange af en verdensby og er dermed idéel, omend en smule overset, som destination til en studietur.

KILROY arrangerer studieture til alle byer i Mexico:

"Bienvenidos a México - Velkommen til Mexico!" 

Vælger I Mexico som rejsemål vil I med garanti få jeres eventyrlyst stillet. I vil blive mødt af en storby som slår benene væk under de fleste, og betager de mange rejsende. En kombination af historie, kultur, storslåede naturoplevelser, livlig og farverig atmosfære, gør Mexico til en oplagt studierejse destination. 

Om studieturen til Mexico:

Mexicos mange seværdigheder er som en smaragd. Mexico byder på smukke sandstrande, turkisblåt hav, eksotiske restauranter, livlige natklubber og jungle - men alt dette er blot et udsnit af alle de unikke mexicanske oplevelser som man har i vente. Hver besøgende rejser hjem med deres egne uforglemmelige billeder. Et så stort land med tempererede og tropiske zoner, højtbeliggende og med 10.000 km kyst, en by med 19 millioner mennesker, og utallige små Pueblos overalt, kan næppe undgå at give et stort udvalg af muligheder for den menneskelige eventyrer. 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studieturen til Mexico
Kontakt KILROY

 

Kontakt