Studietur til Chicago

Navy Pier er den godt 1 km lange mole i Chicago.
 

Studietur til Chicago - USAs tredjestørste by

Billig studietur til smukke Chicago. Chicago er den største by i staten Illinois, og den tredjemest befolkede by i USA. Byen tilbyder et væld af studierelaterede oplevelser heriblandt spektakulær arkitektur, verdenskendte museer, flotte parker og pulserende kvarterer.

Vil du modtage et gratis tilbud?
Kontakt KILROY
Har du spørgsmål?
Send e-mail
Se priser til Chicago
Alle priser

Du er også altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter på: 
+45 70 22 05 35

Populære seværdigheder og oplevelser i Chicago

Hvad skal man se og opleve på en studietur i Chicago? Her er en liste med nogle af de mest populære sights til studieturen:

  • Navy Pier
  • Art Institute of Chicago
  • Millennium Park
  • Wrigley Field
  • Willis Tower
  • Museum of Science and Industry
  • John Hancock Center
  • Lincoln Park
  • Field Museum of Natural History
  • Michigan Avenue - også kendt som 'The Magnificent Mile' 

Grupperejse til Chicago - oplev byens berømte gangsterhistorie

Ud over at Chicago er berømt for at være en stor Jazz-by, byder byens historie også på gangstermiljøer og skruppelløse mafiabosser. Selv om disse miljøer har været på retræte siden de gamle dage, er det ikke svært at forestille sig den tidsløse atmosfære med cigarrøg, bløde hatte og skumle møder i byens afkroge. Især i nogle dele af byen, kan man stadig finde levn og rester fra den berømte gangsterperiode i 1920 & 1930erne.

Overvældende arkitektur på studieturen til Chicago

studietur til chicago"The Bean" i Millennium Park i Chicago er resultatet af en design konkurrence.

På samme tid er andre dele af Chicago utrolig moderne, og indeholder blandt andet enorme skyskrabere og imponerende arkitektur. Faktisk er Chicagos skyline en af de højeste i verden. KILROY anbefaler, at I tjekker skylinen ud fra en af bådturene på Chicago River. Ud over at være rig på skyskrabere har byen også mange smukke kirker og fantastiske museer, ligesom at byens parker er utrolig charmerende. Især Grant Park og Millenium Park byder på et fantastisk byliv, flot udsigt over byens skyline og en helt speciel storbyatmosfære. 

Oplev "The Loop" på studierejsen til Chicago

I Chicago er en del af jernbanen hævet over byens pulserende liv. Denne del hedder The Loop, og med de kariktaristiske jernbanelyde bliver man mindet om de mange film og TV-serier, der er blevet filmet i Chicago i tidens løb.

Vil du have mere information om studietur til Chicago?
Kontakt KILROY

Kontakt