The Freehand Chicago (A)

Freehand Chicago
The Freehand er utrolig centralt placeret midt i det dynamiske River North-kvarter. Både The Magnificent Mile og Trump Tower ligger blot et par minutters gang væk. Den nærmeste metrostation er "Grand".

Dette hostel/hotel er meget centralt beliggende i det område som kaldes River North. Her er masser af cafeer, restauranter og shopping muligheder. The Magnificent Mile og Trump Tower er blot få minutters gang væk. Nærmeste metro er Grand.

The Freehand er virkelig noget ganske specielt. Der er en gennemført og afslappet atmosfære, og det er svært ikke at synes om stedet.

Når I kommer ind ligger receptionen til højre og den hyggelige cafe til venstre. Bag ved ligger et stort loungeområde og i det bagerste lokale en bar.

I kælderen er der vaskemaskiner og et lille køkken, hvor I kan spise den kontinentale morgenmad. Der er forskellige cereals (ingen rigtig sunde), to typer toastbrød, marmelade, peanutbutter, juice samt kaffe/te.

Morgenmadslokalet er ganske lille og har et strejf af selvbetjening. Så undlad at gå 25-30 personer til morgenmad samtidig, og udvis fleksibilitet.

Der er gratis Wi-Fi overalt i bygningen.

I indkvarteres i små men gennemført stilfulde 4-sengs køjeværelser med eget meget pæne badeværelse med hårtørrer. Desuden er der et skab til hver person, A/C og TV på værelserne.

Som på resten af hotellet er mahogni den gennemgående træsort, hvilket giver værelset et præg af skibskahyt.

Tilbage til hoteloversigten.

Få et gratis tilbud på studieturen til Chicago!
Kontakt KILROY


Læs mere om studietur til Chicago.

Kontakt