Studietur til Miami

Miami Beach kan indgå som en del af jeres studietur til Miami
 

Studietur til Miami - The Magic City

Billig grupperejse til Miami. Miamis kaldenavn er 'The Magic City', mens Florida kaldes 'The Sunshine State'. Så er scenen ligesom sat til et af USAs største turistrejsemål. I de senere år er det desuden blevet populært at tage på studietur til Miami, ikke mindst fordi forbindelserne fra Europa er gode, vejret er fremragende, underholdningen er god, og stemningen erperfekt.

Vil du modtage et gratis tilbud?
Kontakt KILROY
Har du spørgsmål?
Send e-mail
Se priser til Miami
Alle priser

Du er også altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter på: +45 70 22 05 35

Miami har erklæret sig selv det mest fantastiske sted i USA. Som bevis på dette har byen blandt andet det nyligt restaurerede pastelfarvede Deco distrikt, en venlig atmosfære og en fremragende kunst og kultur scene.

Aktiviteter på jeres studietur til Miami

Miami et solrigt alternativ til New York, og selvom byen mest er kendt for sol og strand, så vidner metropol-regionens 5,5 mio. indbyggere om, at her også er tale om en storby, som trækker virksomheder, medarbejdere og familier til fra nær og fjern.

studietur til miami - oplevelser i miami for grupperBesøg Everglades på jeres studietur til Miami.

I storbyen Miami er der selvfølgelig også Miami Beach - en skøn strækning af hvidt sand, der strækker sig ud i det klare blå vand. Hjertet i al denne nyfundne fornemhed er Ocean Drive, der flankeres af byens bedste strand til øst og en række cafeer mod vest. Det var her Gianni Versace boede og hans tilbedere flokkes stadig hertil for at udstille sig selv over en salat.

Miami har også verdens smukkeste svømmepøl: Venetian Pool; en af verdens bedste zoologiske haver: Little Havana og i baghaven det helt fantastiske naturområde: The Everglades. Miami er et rejsemål for studierejser og grupperejser, hvor natur, kultur og storbybesøg kan kombineres.

Hvor skal I bo på studierejsen til Miami?

Læs mere om vores forslag til hoteller i Miami for grupper her, og få tilsendt et gratis tilbud på fly til Miami og overnatning for hele gruppen. Det er gratis og uforpligtende.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studieturen til Miami
Få tilbud

 

Kontakt