Studietur til New York

Oplevelser på studieturen til New York

ture og udflugter på studieturen i New York
Har I tænkt over hvad I gerne vil opleve på jeres grupperejse til New York? Vi har spændende ture og oplevelser i New York for skoler og grupper. Læs mere i den gratis PDF 'Next Stop New York' nederst på siden.

New York er kæmpestor, og det kan være svært at vælge hvilke oplevelser man skal prioritere på en studietur. Det hele er spændende. Skal I på de klassiske ture og udflugter i New York, eller drømmer I om oplevelser indenfor et særligt fagområde? Vi kan hjælpe jer uanset.

Vi har mange typer ture, udflugter og oplevelser i New York, som er ideele for studiegrupper og skoleklasser. Læs om dem alle og se priser i vores gratis PDF 'Next Stop New York' forneden.
Hvis I har spørgsmål, er I altid velkomne til at sende os en email.

Her er et par eksempler på faglige oplevelser i New York:

NYC Slavery & Underground Railroad Walking Tour

På denne spændende rundture følger I det afroamerikanske Freedom Trail og opdager hvordan slaveriet etablerede grundlaget for byen New York. På turen lærer I om oprørere, optøjer og heltegerninger begået af individer der kæmpede mod slaveriet og som skabte flugtruter fra syd til nord, kendt som the Underground Railroad, for at hjælpe slaverne væk fra New York. Det var bestemt ikke en ufarlig tur og mange blev opdaget undervejs og bragt tilbage igen. I besøger også the African Burial Ground og steder relateret til slaveri, bl.a hvor man forsøgte, at holde slaverne skjult på deres flugt væk fra byen.

Guidet tur i Harlem

To og en halv times sightseeingtur med lokal guide i Harlem, hvor I vil opleve den største og mest berømte afroamerikanske bydel i verden. Turen fokuserer på Harlems historie og hvilke sociale samt kulturelle problemer bydelen slås med. I vil opleve Cathedral of St. John the Divine, køre forbi Columbia University, og gøre stop ved Grant’s Tomb på vejen nord på til Harlems bakker og dale. I Harlem vil I bl.a. se Apollo Theater hvor stjernerne udklækkes, African Square hvor Nelson Mandela talte for første gang i Amerika og det historiske Teresa Hotel. I vil desuden se bygningen hvor Bill Clinton efter præsidenttiden har sit kontor og efterfølgende køre ad Malcolm X Boulevard forbi den historiske Malcolm X moske, shoppe ved Harlem Market, køre gennem Spanish Harlem, Harlem Valley og Sugar Hill.

Er turen planlagt til en søndag, kan en lidt forkortet udgave af ovenstående kombineres med et besøg i en af Harlems mange kirker – normalt Metropolitan African Methodist Episcopal Church. Gospel er en stor del af afroamerikanernes liv, så det er en stor oplevelse at overvære en del af en gudstjeneste. Husk passende tøj.

Har I særlige ønsker for oplevelser i New York?

Har I specifikke ønsker til emne eller tema for foredraget, undersøger vi gerne mulighederne. Send os en email hvis I har spørgsmål eller særlige ønsker om oplevelser i New York på studieturen. Download vores Next Stop program forneden og læse alle vores forslag til faglige oplevelser for studerende i New York.

Læs mere om oplevelser for grupper i New York


Læs mere om studietur til New York

Kontakt